Een echtpaar van middelbare leeftijd verwelkomt een meisje nadat ze al 14 zoons op de wereld hebben gezet

Janine image
door Janine

11 November 2020

Een echtpaar van middelbare leeftijd verwelkomt een meisje nadat ze al 14 zoons op de wereld hebben gezet
Advertisement

Stel je voor dat je in een grote familie woont, heel groot, waar mama en papa ouders zijn van 14 kinderen, allemaal jongens. Niet alleen is het opvoeden van 14 jongens onder één dak een zware en werkelijk unieke onderneming, maar het zou ervoor kunnen zorgen dat de ouders het verlangen om een meisje te krijgen, zouden willen nastreven. En dit recordbrekende stel, Jay en Kateri Schwandt uit Michigan, slaagde erin om deze droom waar te maken...

via Detroit Free Press

Advertisement

Jay en Kateri leerden elkaar kennen toen ze nog eerstejaars studenten waren op Gaylord High School, ze werden verliefd en trouwden in 1993, en hadden al drie zoons gekregen voordat ze afstudeerden. Die werden gevolgd door nog eens elf!

Een echte zegen uit de hemel die echter nooit "twee X-chromosomen" heeft gekend; maar 2020 was in alle opzichten een gedenkwaardig jaar voor de recordbrekende familie, toen Kateri op 45-jarige leeftijd beviel van Maggie Jayne, de jongere zus van Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco en Finley. Papa Jay zei: "We zijn verheugd en buitengewoon enthousiast om Maggie Jayne aan ons gezin toe te voegen. Dit jaar is op zoveel manieren gedenkwaardig geweest, om zoveel redenen, maar Maggie is het grootste geschenk dat we ons ooit hadden kunnen voorstellen."

Advertisement

Happy Mother’s Day to the most patient, loving mother we have been blessed with. We love you mom! And happy Mother’s Day to all of the other great moms out there!

Pubblicato da 14 Outdoorsmen su Domenica 10 maggio 2020

Heel veel geluk voor de familie Schwandt en... wie weet of er nog meer dochters volgen!

Advertisement