De hond volgt de kinderen stiekem naar school en belandt in het kantoor van de directeur - een hilarische scène

Janine image
door Janine

17 November 2020

De hond volgt de kinderen stiekem naar school en belandt in het kantoor van de directeur - een hilarische scène
Advertisement

Je jeugd met een hond doorbrengen, betekent dat je vanaf het begin een speciale vriend hebt. Een vriend die qua genegenheid, loyaliteit en bescherming praktisch ongeëvenaard is. Karen Manthey's gezin, bestaande uit 5 kinderen, wiens hond Sandy hun groei heeft begeleid vanaf het eerste moment dat ze het huis binnenkwam, weet dit maar al te goed. Sandy is zo'n zorgzame hond die altijd attent is voor de behoeften van elk gezinslid, ze wil alles onder controle houden en weet precies waar elk van hen is. Geen wonder dus dat ze altijd iedereen wil volgen, waar ze ook gaan. Sandy wil bijvoorbeeld altijd haar jonge baasjes volgen als ze naar school gaan: het is een hele sterke verleiding waartoe ze zich elke ochtend laat gaan en hen volgt in de hoop niet opgemerkt te worden.

via Facebook / Karen Manthey

Advertisement
Facebook / Karen Manthey

Facebook / Karen Manthey

Op een ochtend slaagde Sandy erin de kinderen naar school te volgen; geen van hen had haar aanwezigheid opgemerkt toen ze naar het instituut liepen. Het lieve hondje, zoals ook uitgelegd door "mama Karen", doet dit altijd, elke dag probeert ze de kinderen naar school te volgen om ze in de gaten te houden. Het is een instinct waar ze zich aan vasthoudt, ook als het gezin zich verdeelt voor de vakantie en een paar kilometer heen en weer moet om de twee familiegroepen onder controle te houden. Toen de kinderen merkten dat hun hond aanwezig was, stuurden ze haar “rechtstreeks naar het kantoor van de directeur” om haar tot rust te laten komen.

Advertisement
Facebook / Karen Manthey

Facebook / Karen Manthey

Karen's mobiele telefoon was op dat moment onbereikbaar en de directeur kon geen contact met haar opnemen om haar te vragen haar hond op te komen halen. De school stond de oudste dochter echter toe naar huis te lopen om Sandy terug te brengen naar een plek die geschikter voor haar was. Het is niet ver weg, daarom heeft de school het toegestaan. Karen kon haar ogen niet geloven toen ze haar dochter met Sandy bij zich zag terugkeren. De moeder ging naar school om zich te verontschuldigen, maar het personeel en de directeur stelden de vrouw gerust, verwijzend naar de nogal grappige en surrealistische scène die de hond had weten te creëren. Iedereen had genoten en gelachen om Sandy's ongewone aanwezigheid.

De hond heeft echter nooit spijt gehad van dit kleine incident. Waarschijnlijk zal de familie nu nog beter op haar moeten letten, om te voorkomen dat ze de lessen op school samen met de kinderen volgt!

Advertisement