Een jongen in de metro voedt een kitten dat hij van de straat heeft gered - een gebaar van groot medeleven - BekijkDezeVideo.nl
x
Een jongen in de metro voedt een kitten…
Gered van de straat en verzorgd door de genegenheid van een liefhebbend gezin: 16 dieren die door liefde onherkenbaar zijn gemaakt Een wrede bruid wil niet dat haar autistische neefje zich op haar bruiloft verkleedt als Spider-Man

Een jongen in de metro voedt een kitten dat hij van de straat heeft gered - een gebaar van groot medeleven

15 November 2020 • Door Janine
6.592
Advertisement

De hulpeloze ogen van een klein kitten ​​die naar je staren en je smeken om gered te worden van de straat, zou je niet kunnen weerstaan. Of ze nu op zoek zijn naar troost of gewoon eten, een verlaten of zwerfkitten moet altijd worden behoed voor slechtere levensomstandigheden. Dat is wat de hoofdpersoon van dit tedere verhaal deed, die zijn pad kruiste met een weerloos kitten die hij tussen twee gebouwen had gevonden en die hulp leek te zoeken: hij hoefde er niet lang over na te denken.

via: The Dodo

Gillian Rogers, vrijwilligster van een dierenopvang, was de hoofdrolspeelster in een ontroerende scène toen ze op een dag de metro instapte zoals ze elke dag deed in New York: ze zag een jongen zitten die een heel lief katje met een flesje te drinken gaf. Een werkelijk tedere scène die niet onopgemerkt kon blijven...

Daarom kwam Gillian naderbij en vroeg de jongen of de kat van hem was of dat hij hem op straat had gevonden; de vriendelijke man antwoordde dat hij het hulpeloze kitten had gevonden dat naar voedsel zocht en niet alleen had zijn blik de kat ontmoet, maar de jongen wilde het daar niet achter laten, dus nam hij het mee, hij zorgde voor wat melk, een flesje en voedde hem zo goed als hij kon.

Advertisement

Gillian vertelde: "Het was echt een speciaal moment. Toen ik uit de trein stapte, voelde het alsof ik drie meter boven de hemel liep. Ik voelde me gelukkig - alsof het mijn geloof in de mensheid had hernieuwd. Er zijn nog altijd goede mensen op de wereld."

Iets dat Gillian Rogers heel goed weet, die ook de oprichtster is van Pet Rescue Squad Inc., een vereniging die zich inzet om de veiligheid van zwerfdieren of verlaten dieren te waarborgen.

Het gebaar van deze anonieme jongen laat zien hoe het medeleven van een onbekende soms een kleine, grote impact op de wereld kan hebben en deze beter kan maken. Ook als het gaat om het redden van een weerloos kitten van de straat!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt