Een 90-jarige vrouw wordt door haar buren aangegeven omdat haar tuin vol vuilnis ligt: de boete is heel erg hoog - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een 90-jarige vrouw wordt door haar…
Twee jongeren met dezelfde vorm van kanker worden verliefd: samen vechten ze vastberaden tegen de ziekte 18 dure paar schoenen waarvan we niet hadden gedacht dat iemand ze ooit zou durven maken

Een 90-jarige vrouw wordt door haar buren aangegeven omdat haar tuin vol vuilnis ligt: de boete is heel erg hoog

Door Janine
7.416
Advertisement

Een perfecte samenleving die als zodanig kan worden beschouwd, moet in haar wetten datgene opnemen dat ouderen beschermt en respecteert; dat ze niet worden lastiggevallen, uitgebuit of slecht behandeld, niet zoals Agnes Mable overkwam, een 90-jarige vrouw die zich vrijwel niet kon bewegen, die een boete van $2.500 kreeg voor haar tuin vol vuilnis en dingen om weg te gooien die daar al maanden aan het rotten waren. Maar het was niet haar schuld.

Deze Amerikaanse vrouw zag de onvrede van haar buren die er niet meer tegen konden: die binnenplaats was echt ondraaglijk om te zien, en het verwoestte de hele buurt met zijn armoedige uiterlijk en zijn stank. Agnes viel vanuit dit oogpunt echter niets te verwijten: het was een van haar familieleden die van de ziekte van de oude dame had geprofiteerd om er spullen in te gooien waardoor het vuilnis zich ophoopte.

Maar de buren waren niet voor rede vatbaar: ze kreeg een boete van $2.500 als ze haar verwaarloosde tuin niet snel opruimde.

Agnes, die nauwelijks kon lopen, laat staan ​​haar huis schoonmaken, wist niet hoe ze dat moest doen, totdat de vrijwilligersorganisatie voor ouderen Operation Blessing tussenbeide kwam, die dankzij haar jonge mensen vol energie de hele binnenplaats van de oude vrouw heeft opgeruimd, en dat niet alleen: met veel geduld en professionaliteit hebben de vrijwilligers van Operation Blessing de tuin van Agnes omgetoverd tot een echte groene en sierlijke tuin!

Gelukkig wendde de vrouw zich tot deze vrijwilligers om de boete niet hoeven te betalen; tegelijkertijd waren de buren van hun kant niet erg begripvol, vind je ook niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt