De auto die hij met zijn spaargeld had gekocht, wordt van hem gestolen, maar zijn collega's halen geld voor hem op en kopen er weer een voor hem - BekijkDezeVideo.nl
x
De auto die hij met zijn spaargeld had…
16 vrouwen die na hun 40e hun haar kort wilden knippen om er jeugdiger uit te blijven zien Een arme 5-jarige jongen pakt wat boeken uit de vuilnisbak om ze met zijn broers en zussen te delen

De auto die hij met zijn spaargeld had gekocht, wordt van hem gestolen, maar zijn collega's halen geld voor hem op en kopen er weer een voor hem

25 November 2020 • Door Janine
12.221
Advertisement

Iedereen die economische en werkproblemen heeft of heeft gehad en steeds probeert zijn toestand te verbeteren en rond te komen, weet hoe moeilijk het is om een ​​gezin te voeden en te onderhouden. Helaas iets wat Kea Senegal heel goed weet, een man met gezin die maandenlang als bordenwasser in een restaurant werkte om zich een auto te kunnen veroorloven om zijn kinderen veilig naar school en zijn vrouw naar het werk te vervoeren. Een wens die hij heeft weten te vervullen, totdat deze van hem werd gestolen.

De auto werd van hem gestolen, enkele dagen nadat hij hem had gekocht; een gebeurtenis die Kea en zijn hele familie in wanhoop achterliet; en wat nu, hoe moesten ze het nu zonder doen? Feit is dat de werkgevers van het restaurant waar de werknemer werkte, van het nieuws hoorden, en niet hulpeloos bleven toekijken.

Ze hadden een vergadering en besloten dat ze allemaal iets zouden bijdragen om een ​​nieuwe auto voor Kea te kopen; samen wisten zijn collega's 2.500 dollar op te halen!

Een bedrag waarmee ze een Chevy Malibu uit 2015 konden kopen en hem konden verrassen; toen hij het het minst verwachtte, ging Kea Senegal naar buiten om met de werkgever te praten en zag dat al zijn collega's in de rij stonden; achter hen stond de verrassing die Kea nooit had verwacht: een nieuwe auto!

Kea kon het geweldige geschenk dat ze hem gaven niet geloven, hij was zo ontroerd dat hij moest huilen van blijdschap!

Advertisement

De auto die Kea heeft gekocht, is misschien gestolen, maar de nieuwe die door zijn collega's werd geschonken, heeft een heel andere betekenis: nu voelt deze vader zich echt gelukkig!

Felicitaties aan Kea voor de nieuwe auto en een applaus voor het grote gebaar van solidariteit van zijn collega's!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt