Ze probeerden al 8 jaar kinderen te krijgen en uiteindelijk gebeurt het "wonder": ze kregen twee tweelingen

Janine image
door Janine

24 November 2020

Ze probeerden al 8 jaar kinderen te krijgen en uiteindelijk gebeurt het "wonder": ze kregen twee tweelingen
Advertisement

Veel stellen willen de vreugde ervaren om ouders te worden, maar dit sterke verlangen wordt niet altijd gerealiseerd. Het is zelfs niet ongebruikelijk dat een jong stel jarenlang probeert zwanger te worden, misschien wachtend op een wonder. Het probleem van onvruchtbaarheid komt vaker voor dan mensen denken, en Ashley en Tyson Gardner weten er alles van. Na 8 zeer lange jaren geprobeerd te hebben kinderen te krijgen, stonden de twee op het punt het idee op te geven voordat ze in-vitrofertilisatie probeerden, die hen in 2014 "beloonde" met een werkelijk onverwachte zwangerschap. Ashley Gardner verwachtte namelijk, nadat ze niet zwanger kon worden, twee tweelingen: 4 kinderen!

via Facebook / A Miracle Unfolding-Gardner Quadruplets

Advertisement

A Day In The Life Of The Gardners😁 New Blog Up! http://gardnerquadsquad.com/a-typical-day-in-the-life-of-the-gardners/

Pubblicato da A Miracle Unfolding-Gardner Quadruplets su Sabato 6 maggio 2017

Hun laatste poging verliep echter niet zonder moeilijkheden of de vrees dat het misschien niet zou lukken. Maar gelukkig verliep alles goed en zelfs de artsen bevestigden het pasgetrouwde stel dat niet alleen de foetus gezond was en zich normaal ontwikkelde, maar dat de embryo's zich hadden gedeeld en dat Ashley en Tyson niet één kind, geen twee kinderen... maar vier kinderen verwachtten! Aan het einde van haar zwangerschap beviel Ashley van 4 prachtige kleine meisjes.

Advertisement

Heavenly Father has a way of opening doors and showing you a perspective you never knew existed; if you let him. The...

Pubblicato da A Miracle Unfolding-Gardner Quadruplets su Sabato 10 giugno 2017

Ze konden allebei het geweldige nieuws niet geloven. Onvruchtbaarheid leek nu een probleem van lang geleden, ondanks het feit dat het Ashley en Tyson acht jaar lang het leven had geteisterd. Tegenwoordig heeft het paar een Facebook-pagina die door meer dan 700.000 mensen gevolgd wordt, die korte momenten uit hun leven kunnen meemaken en kunnen bewonderen hoe hun gezin in de loop van de tijd is gegroeid.

Merry Christmas from the Gardners❤️

Pubblicato da A Miracle Unfolding-Gardner Quadruplets su Lunedì 24 dicembre 2018

De meisjes zijn nu ongeveer 4-5 jaar oud, in uitstekende gezondheid en het gezin is dolgelukkig.

Advertisement