Ze hadden de hoop verloren, maar na 6 jaar vinden ze hun hond terug, 300 kilometer van huis

Janine image
door Janine

04 December 2020

Ze hadden de hoop verloren, maar na 6 jaar vinden ze hun hond terug, 300 kilometer van huis
Advertisement

Het verliezen van een trouwe viervoeter is een van de grootste pijnen die een baasje ooit zal ervaren; maar het is nog verontrustender om het te verliezen als je het bent kwijtgeraakt, of omdat de hond zelfs is gestolen of afgenomen. Dit is in feite wat er gebeurde met Simon en Caroline Hall, een echtpaar van middelbare leeftijd uit Durham in het Verenigd Koninkrijk waarvan in mei 2014 hun geliefde cockerspaniël werd gestolen: ze vonden het uiteindelijk na zes jaar terug!

via Daily Mail

Advertisement

'We just can't believe it'

Pubblicato da Daily Mail su Domenica 22 novembre 2020

Simon en Caroline waren Bonnie, hun cockerspaniël, kwijtgeraakt omdat die waarschijnlijk van hen was gestolen; na jaren van onophoudelijk onderzoek slaagde het Engelse stel er niet in om hun trouwe viervoeter te vinden, totdat in 2020 en zes jaar na de ontvoering een telefoontje komt van een eigenaar van een hondenopvang in Norfolk, een regio 320 kilometer van huis...

Blijkbaar werd de cockerspaniël van het paar gestolen om te paren en zich vervolgens voort te planten om raszuivere puppy's op de zwarte markt te verkopen; volgens de resultaten van Bonnie's hysterectomie na haar terugkeer naar huis, hebben de dierenartsen vastgesteld dat ze twee maanden eerder bevallen was van haar laatste puppy's!

Advertisement

Het mooiste moment was natuurlijk het moment waarop Simon en Caroline na zes jaar herenigd werden met Bonnie; niemand kon het geloven, vooral het stel dat met de tijd alle hoop had verloren: "God weet wat ze heeft meegemaakt. Het is niet de moeite waard om er aan te denken, maar we kunnen haar tenminste nog een paar jaar terugkrijgen en haar wat liefde, zorg en aandacht geven."

Liefde, zorg en aandacht die Bonnie absoluut nodig heeft, nadat ze is uitgebuit en mishandeld voor duistere doeleinden; nu heeft het verhaal van Simon en Caroline een gelukkig einde, ondanks het feit dat er zes jaar zijn verstreken.

Advertisement