Een man en zijn hond redden een puppy die vastzit in de sneeuw: de hond had zijn geur geroken - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een man en zijn hond redden een puppy…
Hij wendt zich op een vulgaire manier tot een vrouw: ze doet haar pruik af en onthult dat ze zijn moeder is Ze hadden de hoop verloren, maar na 6 jaar vinden ze hun hond terug, 300 kilometer van huis

Een man en zijn hond redden een puppy die vastzit in de sneeuw: de hond had zijn geur geroken

Door Janine
1.668
Advertisement

De reuk van een hond kan de perfecte manier zijn om te gaan jagen of truffels te zoeken, activiteiten die in sommige delen van de wereld heel gewoon zijn. Veel hondenrassen, zoals pointers of bracchi, zijn hiervoor ideale honden, juist omdat ze een uitzonderlijke reuk hebben. Kerry, de eigenaar van Banjo, een Duitse staande korthaar, had nooit gedacht dat de gave van zijn hond ook nuttig zou kunnen zijn om een ​​ander levend wezen te redden. Terwijl de twee zich in Saskatoon, de Canadese stad waar ze wonen, bevonden om te langlaufen, begon Banjo iets ongewoons te ruiken, waardoor zijn baasje een andere puppy ontdekte die verdwaald was en vastzat vanwege de sneeuwstorm.

Toen Kerry het gedrag van zijn hond plotseling zag veranderen, wist hij dat er iets vreemds en ongewoons aan de hand was. De staart van de staande hond geeft heel precieze signalen af ​​en die van Banjo kwispelde woedend omdat hij de geur van een ander dier leek te hebben geroken. Kerry dacht aan een egel of een vogel die op de grond was gevallen, maar hij had het mis: Banjo had de geur van een soortgenoot geroken, een andere hond die in de problemen zat!

Toen Kerry tegenover de bange hond stond, besefte hij dat hij na de sneeuwstorm verdwaald was en vastzat in de sneeuw. De pas gevonden hond was zo bang dat hij de man niet in de buurt liet komen, alleen Banjo. De man nam toen onmiddellijk contact op met de bewakers voor de controle van lokale dieren en meldde de vermiste hond. Van wat Kerry en Banjo zagen, had de vermiste hond een soort gat in de sneeuw gegraven om zijn toevlucht te zoeken en te slapen, maar hij huilde en was extreem bang.

Advertisement

Dit is de video die de man alleen van een bepaalde afstand wist te maken:

In ieder geval slaagden de lokale autoriteiten erin contact op te nemen met de eigenaren van de hond, die zich onmiddellijk haastten om hem op te halen. Je kunt je de blijdschap niet voorstellen toen ze hem weer konden omhelzen: de pup veranderde meteen en dook letterlijk in de armen van "mama" en "papa"!

Een welverdiend en gelukkig weerzien, dat alle aanwezigen ontroerde. Dankzij de geweldige reuk van Banjo kon het verhaal een gelukkig einde hebben!

Dit is de pup genaamd Louis terwijl hij zich ontspant in de warmte, gezond en wel

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt