Een Peruaanse man adopteert een zwerfhond die hij tijdens het WK in Rusland heeft ontmoet

Janine image
door Janine

11 December 2020

Een Peruaanse man adopteert een zwerfhond die hij tijdens het WK in Rusland heeft ontmoet
Advertisement

Wie een trouwe viervoeter vindt, heeft een kostbare schat. Wanneer onze ogen die van een hond of een kat ontmoeten, weten we dat we een contract van loyaliteit met dat dier ondertekenen, dat ons vertrouwen in hem met warmte en genegenheid zal weten terug te geven. Een gevoel dat werd ervaren door Ricardo, een Peruaanse fan die zijn trouwe hond ontmoette tijdens een reis naar Rusland, ter gelegenheid van het WK 2018.

via Schnauzi

Advertisement
RT/YouTube

RT/YouTube

Ricardo was samen met andere fans naar Oost-Europa gereisd om het Peruaanse voetbalteam te steunen op het WK 2018 in Rusland; tijdens deze reis had Ricardo de blik ontmoet van een zwerfhond die heel goed leek te kunnen opschieten met deze Peruaanse man. Omdat hij het niet ter plekke kon adopteren en het niet mee naar huis kon nemen vanwege de strikte gezondheidsprotocollen die van kracht zijn aan boord van het vliegtuig op de terugweg, beloofde Ricardo zichzelf contact te houden met het asiel dat voor de hond zou zorgen en het papierwerk zou afronden voor de officiële adoptie.

Advertisement
RT/YouTube

RT/YouTube

Enkele weken na zijn thuiskomst heeft Ricardo eindelijk zijn droom vervuld: Businka adopteren, zoals hij de zwerfhond noemde die hij bij toeval in Rusland had ontmoet en op wie hij dolverliefd was geworden. Om deze reden stond de Peruaan opnieuw voor een lange vliegreis van Peru naar Rusland om eindelijk zijn trouwe viervoeter op te halen.

Nu zijn Ricardo en Businka een onverslaanbaar team dat altijd bij elkaar zal blijven!

Advertisement