Een heel arm kind raakt de rugzak kwijt waarmee hij naar school ging: zijn vader doet er de hele nacht over om er een te maken

Janine image
door Janine

05 December 2020

Een heel arm kind raakt de rugzak kwijt waarmee hij naar school ging: zijn vader doet er de hele nacht over om er een te maken
Advertisement

Wat is er groter dan de liefde voor je kind? Zelfs als de situatie wanhopig lijkt, zullen een moeder of vader er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hun kinderen zich nergens zorgen over hoeven te maken. Ny is een Thaise jongen uit een buitengewoon arme boerenfamilie; het kind moet elke dag kilometers lopen om naar school te gaan en het is niet altijd eenvoudig om schoolspullen te kunnen aanschaffen. Op een ochtend dacht Ny's lerares, een vrouw genaamd Sophus Suon, die hem niet zag aankomen, dat hij weer eens te laat was, maar toen ze hem zag en hem toestond uit te leggen wat er was gebeurd, was ze enorm ontroerd door zijn verhaal. De jongen was de dag ervoor zijn schoolrugzak kwijtgeraakt, waardoor zijn vader de hele nacht had doorgebracht met het naaien van een rugzak.

via Facebook / Suon Sophous

Advertisement

De lerares was echt verbaasd over de toewijding van deze vader en vooral door de vaardigheid waarmee hij een blauwe rugzak wist te maken die perfect geschikt was voor dat doel. Op haar Facebook-profiel heeft de lerares foto's van de rugzak gepubliceerd die vanuit verschillende hoeken zijn genomen, met als doel de perfectie te laten zien van een "arm" voorwerp dat met liefde is gemaakt.

Advertisement

Het is duidelijk dat het geen merkrugzak is, maar hij is met liefde gemaakt - het allerbelangrijkste. De lerares had niet verwacht dat de foto's van die prachtige rugzak viraal zouden gaan, maar ze was opgetogen. Beginnend met haar klas, waar alle andere kinderen die prachtige rugzak wilden hebben.

Het positieve is in feite dat veel ouders zich tot de familie van Ny hebben gewend om een ​​soortgelijke rugzak voor hun kinderen te kopen. De belangstelling die ook op sociale netwerken wordt getoond, geeft dit gezin hoop dat, naar wij hopen, zo snel mogelijk uit de vreselijke situatie van armoede kan komen.

Een klassenfoto waarop alle kinderen hun enthousiasme laten zien!

Advertisement