Een politieagent besluit een 4-jarig meisje te adopteren dat is mishandeld: nu vormen ze een gelukkig gezin - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een politieagent besluit een 4-jarig…
Een man legt dagelijks vele kilometers af om naar zijn werk te gaan: zijn baas beloont hem door hem een ​​auto te geven Een vrouw bevalt van een meisje dat geboren werd uit een embryo dat 28 jaar geleden werd ingevroren: ze is het

Een politieagent besluit een 4-jarig meisje te adopteren dat is mishandeld: nu vormen ze een gelukkig gezin

Door Janine
18.743
Advertisement

Het adopteren van een kind dat een liefdevol gezin nodig heeft dat hem lange, lange tijd werd ontzegd, is een van de mooiste gebaren van liefdadigheid die in deze wereld in de praktijk kunnen worden gebracht. Niet iedereen slaagt erin om te adopteren, maar de families die erin zijn geslaagd, zijn het ongetwijfeld eens over deze stelling: het is het waard. De glimlach op het gezicht van dat kind zien terugkeren is een enorme vreugde, een voldoening die maar één keer in je leven voorkomt.

Politieagent Brian Zach uit Kingman, in Arizona, kon niet anders dan een vierjarig meisje genaamd Kaila adopteren toen zijn patrouille in 2018 het huis van het kleine meisje binnenviel; helaas was Kaila lange tijd fysiek mishandeld door haar verzorgers, daarom ging Brian naast haar zitten voordat hij haar naar een ziekenhuis bracht en probeerde een connectie te creëren: "We tekenden, we hebben iets gegeten… Ze hield mijn hand vast en ze was echt een heel lief kind. Toen de rechercheurs arriveerden, tilden ze haar op en brachten haar naar het ziekenhuis."

Toen Brian thuiskwam bij zijn vrouw en twee kinderen, wist hij dat hij dat arme, mishandelde kind absoluut als hun pleegouders moesten opnemen; ze zouden haar in hun huis opvangen en haar opvoeden als hun dochter. Toen de kinderbescherming geen onmiddellijke plaats voor Kaila kon vinden, kwamen hij en zijn vrouw Cierra tussenbeide door haar thuis op te vangen, wetende dat ze alles zouden doen om haar te kunnen adopteren.

Advertisement

En toen, na 30 maanden pleegzorg in huize Zach, werd de kleine Kaila officieel geadopteerd. De genereuze politieagent zei: "We leefden elke week zonder te weten of ze terug zou gaan naar haar biologische ouders, of hoe lang ze bij ons zou kunnen blijven. Ons doel was om van dit kleine meisje te houden en zo lang als nodig voor haar te zorgen."

En zo gebeurde: nu heeft de kleine Kaila geleerd Brian en Cierra mama en papa te noemen, de ellende van de misbruiken van de vorige familie is slechts een herinnering, en eindelijk heeft dit 5-jarige meisje een gezin gevonden dat echt van haar houdt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt