“Of ik, of de honden" is het ultimatum van de man aan zijn vrouw: ze verlaat hem en kiest ervoor om een ​​hondenopvang te openen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
“Of ik, of de honden" is het ultimatum…
De ontroerende foto van de dokter die een oudere patiënt in tranen omhelst:

“Of ik, of de honden" is het ultimatum van de man aan zijn vrouw: ze verlaat hem en kiest ervoor om een ​​hondenopvang te openen

Door Janine
6.197
Advertisement

Kan liefde voor dieren echt de liefde voor mensen overtreffen? We hopen dat de twee categorieën nooit vergeleken hoeven te worden, maar het kan gebeuren dat je ervoor kiest om je vertrouwen te investeren in een hondenopvang in plaats van in je huwelijk. Liz Haslam, een inwoonster van Suffolk, op het Engelse platteland nabij Cambridge, lijkt zo'n keuze niet te hebben betreurd nadat haar nu ex-man haar had gevraagd te kiezen tussen haar huwelijk en de honden. Dat tussen Liz en Mike was een liefdesrelatie van twintig jaar - de twee hadden ook samen een kind - maar die niet effectief genoeg kon omgaan met de obstakels van het leven. Uiteindelijk koos de vrouw ervoor om haar droom te volgen en een opvang te openen voor probleemhonden en tot nu toe zou ze niet gelukkiger kunnen zijn.

via: Dailymail

Liz en Mike ontmoetten elkaar toen zij nog maar 16 jaar oud was: Mike was de liefde van haar leven, dus ze verspilden geen tijd en trouwden zo snel mogelijk. In 1991 kregen ze hun eerste en enige kind, Ollie. Het gezin was altijd omringd door een paar kleine honden die Liz van de weg had gered, en hun huisje op het Engelse platteland maakte het gemakkelijker om voor dieren te zorgen dan in een appartement. Na zoveel jaren irriteerde Mike zich echter aan de voortdurende aanwezigheid van deze dieren die genegenheid nodig hebben, die zelfs zo ver ging dat hij zijn vrouw een ultimatum stelde: “Of ik, of de honden: kies maar”. De keuze van Liz, na een twintigjarige relatie met Mike, was goed overwogen, vooral in het licht van de laatste implicaties: zij en Mike waren de afgelopen jaren langs elkaar heen gaan leven.

Liz koos voor de honden, een keuze die haar echt gelukkig maakte. Ze geeft Mike niet de schuld van het ultimatum, omdat ze weet dat ze allebei een andere weg ingeslagen waren. Het verzorgen van een dertigtal honden is niet eenvoudig en kan worden beschouwd als een fulltime baan. Om deze reden heeft Liz besloten om een ​​echt toevluchtsoord te creëren, "Beds for Bullies", waar ze in het bijzonder kan zorgen voor de Bull Terriers, honden die vaak worden mishandeld en gebruikt in illegale gevechten. Dankzij haar werk verzorgt Liz ze en probeert ze hun gedragsproblemen op te lossen.

Advertisement

Liz heeft altijd in nauw contact met honden geleefd, sinds ze een kind was: haar moeder fokte een bijzonder hondenras, terwijl haar vader een dierenvoederbedrijf had. Een lot gemarkeerd sinds haar geboorte!

Een vrouw die de voor- en nadelen van een zeer vermoeiende en dure activiteit kon inschatten, en die er uiteindelijk voor koos haar droom na te jagen en gelukkig te zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt