Een vrouw krijgt een tweeling met een verschillende kleur - een zeldzame gebeurtenis die alle verschillen omarmt - BekijkDezeVideo.nl
x
Een vrouw krijgt een tweeling met een…
Een vader laat 270 briefjes vol positiviteit achter die zijn dochter kan lezen terwijl hij op missie is Ze viert haar afstuderen met haar moeder met het syndroom van Down: een klap in het gezicht van vooroordelen en laster

Een vrouw krijgt een tweeling met een verschillende kleur - een zeldzame gebeurtenis die alle verschillen omarmt

14 December 2020 • Door Janine
13.016
Advertisement

Een van de mooiste vreugden die een moeder in de loop van haar leven kan ervaren, is om kinderen te krijgen en ze te kunnen omhelzen zodra ze ter wereld komen. Een moment van emotie die in woorden onbeschrijflijk is, nog ongelofelijker wanneer het moment van geboorte ook een verrassende gebeurtenis wordt. Net zoals is gebeurd met Judith Nwokocha, die twee cycli van in-vitrofertilisatie moest ondergaan om een ​​baby te krijgen.


Judith ontdekte tot haar verbazing, nadat ze eindelijk zwanger was geworden na de tweede IVF-cyclus, dat ze een tweeling verwachtte; tijdens de zwangerschap sprak ze met haar twee kinderen, die dankzij een keizersnede ter wereld kwamen: de jongen, Kamsi, woog bijna 3 kilo, terwijl het meisje, Kachi, bijna 2 kilo woog.

Maar de verrassing stopte daar niet...

De kleine Kachi was namelijk blank; zouden de verplegers een fout hebben gemaakt? Judith vertelde wat er gebeurde: “De eerste keer dat ik haar zag, vroeg ik me af of de verpleegster mij mijn baby of die van iemand anders aanreikte. Ik wachtte een paar seconden tot iemand me zou vertellen dat er een baby was verwisseld, maar toen besefte ik dat ze mijn dochter was!"

Judith schrok, aangezien ze een zwarte vrouw was, maar toen stelden de verpleegsters haar gerust door haar te vertellen dat haar dochter Kachi gewoon aan albinisme leed! Een toestand die niets anders betekent dan het leven van de tweeling nog mooier maken, binnen een prachtig gezin dat alle kleuren van het verschil heeft omarmd.

Advertisement

Judith vertelde: "Ik zeg haar altijd hoe mooi ze is, omdat ze dat ook echt is. Ik zou haar toestand nog voor geen miljoen dollar veranderen, want ze is sowieso perfect voor mij. Albinisme kan zijn uitdagingen hebben, maar ik leer haar om sterk te zijn en alles te overwinnen wat op haar pad komt. Ik laat de schoonheid van albinisme zien door constant foto's te maken van haar en haar tweelingbroer. Ik weet niet zeker of ze zich op dit moment bewust is van haar uniekheid, maar op een dag zal ze dat doen, en het is mijn verantwoordelijkheid om haar op te voeden en haar te leren om van zichzelf te houden, wat er ook gebeurt."

Veel geluk voor deze bijzondere familie!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt