De opdringerige schoonmoeder koopt een nieuwe ring voor haar zoon omdat ze de trouwringen die door de twee pasgetrouwden waren gekozen niet mooi vond

Janine image
door Janine

13 December 2020

De opdringerige schoonmoeder koopt een nieuwe ring voor haar zoon omdat ze de trouwringen die door de twee pasgetrouwden waren gekozen niet mooi vond
Advertisement

De mythe van de opdringerige schoonmoeder blijft in de westerse cultuur bestaan ​​om een ​​heel specifieke reden: de meeste van hen zijn inderdaad opdringerig en hebben op zijn zachtst gezegd onuitstaanbaar gedrag! Een pas getrouwde vrouw was er getuige van en wilde haar absurde ervaring online vertellen. Nadat ze haar liefdesdroom had gekroond door te trouwen met de man van haar leven, moest de vrouw de vernedering ondergaan van haar schoonmoeder, die het niet eens was over de keuze van de ringen. Een keuze die volledig persoonlijk zou moeten zijn, maar die de schoonmoeder ertoe aanzette andere te kopen "die beter bij de stijl van haar zoon paste".

via Mirror

Advertisement
Reddit

Reddit

De schoonmoeder hield niet zo van de keuze van de trouwringen, zo erg zelfs dat ze de behoefte voelde om een ​​andere voor haar zoon te kopen, een die meer bij “zijn stijl” zou passen. Hoewel ze opdringerig was, koos de vrouw er toch voor om het pakket met de trouwring te laten bezorgen in plaats van het persoonlijk aan haar zoon te geven. De kersverse bruid herinnert zich dat ze thuiskwam van haar werk en het beroemde pakket op de veranda zag. Ze wist dat zij en haar man niets hadden besteld, dus nieuwsgierig geworden opende ze de doos. Je kunt je de verrassing (maar ook de woede!) voorstellen toen ze de ring zag die perfect paste om de ringvinger van haar man, vergezeld van een briefje met de tekst: "Ik denk dat deze veel meer bij jouw stijl past".

Advertisement
Pxhere

Pxhere

De twee pasgetrouwden hadden in feite heel specifieke trouwringen gekozen, die echter een diepe betekenis hadden. Voor de realisatie van de ringen had het echtpaar ervoor gekozen om ze op maat te laten maken, door gebruik te maken van het hout van de vaten van de eerste bierbrouwerij die ze samen bezochten. Kortom, een keuze gekoppeld aan een romantische gebeurtenis, die de twee voor altijd wilden onthouden. Niemand mag zichzelf toestaan ​​om over dergelijke keuzes te oordelen, daarom werd de trouwring die de moeder aan haar zoon had gegeven, teruggegeven aan de afzender.

Wat vind je van zoveel opdringerigheid? Zou het je storen? Schrijf het in de comments!

Advertisement