Hij ontsnapt aan het huisarrest en keert terug naar het politiebureau met een tas: “liever de gevangenis dan mijn familie!"

Janine image
door Janine

22 December 2020

Hij ontsnapt aan het huisarrest en keert terug naar het politiebureau met een tas: “liever de gevangenis dan mijn familie!"
Advertisement

Niet alle gezinnen zijn in staat om gelukkig samen te leven en in liefde en harmonie met elkaar om te gaan binnen dezelfde vier huiselijke muren. Samenwonen met wie dan ook, of het nu gaat om naaste familieleden, kamergenoten of partners, kan in sommige gevallen erg moeilijk zijn, vooral als de ruimte beperkt is en het samenleven in zekere zin "gedwongen" is. We verwijzen in het bijzonder naar deze lange en moeilijke periode waarin we door Covid-19 gedwongen zijn veel tijd thuis door te brengen, zonder de mogelijkheid om echt naar buiten te gaan. Een 25-jarige man onder huisarrest bleef niet lang in zijn huis in het gezelschap van zijn familie en keerde met een tas terug naar het politiebureau, waarbij hij tegen de beperkende maatregelen inging en vroeg om weer tot de gevangenis te worden toegelaten.

via Sicilia News 24

Advertisement
Wikimedia

Wikimedia

Het merkwaardige verhaal speelde zich af in Catania,  op Sicilië, waar een 25-jarige man moet hebben gedacht dat de gevangenis beter was dan het aanhoudende en constante gezelschap van zijn familie. Op het politiebureau van Librino verwachtten ze de jonge man niet snel weer te zien, ook omdat ze uiteraard op de hoogte waren van de beperkende maatregel waaraan hij werd onderworpen.

Advertisement
Pexels

Pexels

De man had het bevel verbroken, niet om te ontsnappen, maar om terug te keren naar het politiebureau om te vragen of hij terug mocht naar de gevangenis. De onverenigbaarheid met zijn familie was de reden waarom een ​​jonge man naar het politiebureau terugkeerde met een tas vol kleding en persoonlijke bezittingen. In een dergelijke bijzondere situatie werd de man opnieuw onderworpen aan huisarrest, maar hij mocht, op verzoek om naar de gerechtelijke autoriteit te worden gestuurd, van plaats van detentie veranderen.

Advertisement