Een tweejarig kind zet zijn eerste stapjes met prothesen: de Paralympisch kampioen moedigt hem aan - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een tweejarig kind zet zijn eerste stapjes…
Een alleenstaande moeder met 2 kinderen loopt elke dag bijna 10 km om naar haar werk te gaan: de politie geeft haar een busje 15 honden die gewoon niet beseffen hoe bijzonder

Een tweejarig kind zet zijn eerste stapjes met prothesen: de Paralympisch kampioen moedigt hem aan

Door Janine
4.653
Advertisement

Blake Leeper is een Paralympische atleet uit de Verenigde Staten: hij heeft 8 keer de International Paralympic Athletics Medal gewonnen, hij heeft drie keer Amerikaanse records gevestigd en heeft het wereldrecord atletiek in handen. Hij is een kampioen in zijn sport, ondanks dat hij geboren werd zonder benen en zijn eerste prothesen op de leeftijd van 9 maanden droeg. Maar behalve kampioen, bewees Blake ook een persoon met een enorm groot hart te zijn.

via: abc news

Hij was in het ziekenhuis van Oklahoma City om een ​​paar nieuwe protheses te laten aanbrengen en tijdens zijn verblijf zag hij een 2-jarige jongen voor het eerst zijn nieuwe prothetische been proberen. Leeper ging onmiddellijk naar het kind toe, genaamd KJ Dyer, om hem zijn steun en aanmoediging te bieden.

Blake moedigt het kind aan om plezier te hebben terwijl hij zijn eerste nieuwe stappen zet. Ook hij maakte dezelfde situatie door als het kind en hij wilde dat hij deze eerste grote stap niet alleen zou zetten. In de video die op Instagram is gepost, schrijft hij "dit is mijn motivatie. Ik beloof dat ik zal blijven vechten zodat de jonge KJ alle kansen krijgt om op het hoogste niveau te concurreren!"

Advertisement

Eenmaal thuis vertelt zijn moeder dat KJ aan zijn nieuwe benen begint te wennen en beweert dat de kampioen die ze toevallig in het ziekenhuis ontmoetten een grote inspiratiebron was voor zowel het kind als de ouders.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt