Ze beschuldigen haar ervan dat ze te oud is om zich als tiener te kleden, maar ze verdedigt zichzelf: "Kleed je zoals je wilt!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze beschuldigen haar ervan dat ze te…
Twee vrienden “nemen wraak” op een onbekende die zijn auto op een onbeschofte manier parkeerde Hij slaagt erin om af te studeren, maar zijn ouders komen niet opdagen: de jongen barst in tranen uit voor de ceremonie

Ze beschuldigen haar ervan dat ze te oud is om zich als tiener te kleden, maar ze verdedigt zichzelf: "Kleed je zoals je wilt!"

Door Janine
6.154
Advertisement

"Laat niemand je beoordelen en je vertellen hoe je je moet kleden": dit is de samenvatting van wat Lonni Pike, een vrouw van boven de 50, verliefd op het leven, denkt en liefdevol deelt op haar sociale pagina's. Een belangrijke boodschap die wil proberen dat vervelende vooroordeel uit het hoofd te verwijderen van veel mensen die, uit angst voor het oordeel van anderen, zichzelf voortdurend beperken in hun keuzes. De reden waarom Lonni de spreekbuis is van deze boodschap, is dat ze er zelf haar levensfilosofie van heeft gemaakt. Ondanks dat ze ouder is dan vijftig, houdt Lonni ervan zich te kleden in uitgesproken jeugdige kleding, die velen zouden omschrijven als “voor tieners”. Wat is het probleem?

Grijs haar en tatoeages - dit is Lonni's stijl, die zichzelf graag omschrijft met deze precieze woorden: "Mijn naam is Lonni en ik ben een heel gewone vrouw van middelbare leeftijd die haar haren niet meer verft en steeds meer tatoeages begint te krijgen. Ik ben er vast van overtuigd dat het feit dat ik niet langer 20 of 30 jaar oud ben me er niet van kan weerhouden iets echt relevants te doen in deze wereld." Woorden van iemand die verliefd is op haar leven en die iedereen zou aanmoedigen zich op zijn gemak te voelen met zichzelf.

Lonni opende haar Instagram-account pas in december 2019, maar ze heeft al meer dan 45.000 fans die haar dagelijks volgen. Veel mensen waarderen haar sportieve en "puberale" stijl, maar er zijn ook mensen die haar bekritiseerd hebben. In het bijzonder was er een gebruiker die commentaar gaf op een foto van haar en beweerde dat Lonni "te oud is om zich als een tiener te kleden". De vrouw reageert meestal niet op dit soort opmerkingen omdat ze niet geïnteresseerd is in het oordeel van anderen, maar ze vond het gepast om het in de eerste persoon te doen, om diegenen te ondersteunen die zich meer blootgesteld en gekwetst voelen door externe oordelen.

Advertisement

Hier is de korte video waarin de vrouw korte metten maakt op de ontvangen kritiek:

Ze maakte een korte video op TikTok, waarin ze uitlegde dat we er geen problemen mee moeten hebben als we moeten kiezen wat we aan moeten trekken om de deur uit te gaan. Haar woorden zijn duidelijk: "Kleed je zoals je wilt!". En laat niemand je beoordelen. Lonni deelt dit advies met een glimlach, in de hoop diegenen in de wereld aan te moedigen die zich meer onderworpen voelen aan de oordelen van anderen. Haar fans waardeerden haar reactie enorm en sommige gebruikers deelden zelfs hun eigen ervaring: "Ik ben 50 jaar en er is mij verteld dat ik te oud ben om lang haar te dragen en t-shirts met prints. Ik zeg dan dat ik te oud ben om me iets aan te trekken van wat mensen denken!" Als je een T-shirt koopt met print, staat er niet op “te dragen tot je 19e”.

Wat denk jij ervan? Heeft Lonni gelijk?

 

Tags: MotiverendeMode
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt