Hij is meer dan 80 jaar oud, maar blijft iedereen verbazen door te paraderen met zijn gebeeldhouwde lichaamsbouw

Janine image
door Janine

06 September 2021

Hij is meer dan 80 jaar oud, maar blijft iedereen verbazen door te paraderen met zijn gebeeldhouwde lichaamsbouw
Advertisement

Op de catwalks over de hele wereld zijn we gewend om zeer jonge modellen te zien paraderen in elegante kleding, gesigneerd door de belangrijkste internationale ontwerpers. Maar wat gebeurt er als een 80-jarig model het roer overneemt in deze ogenschijnlijk "perfecte" en glanzende wereld? Wang Deshun heeft de krantenkoppen gehaald sinds zijn eerste optreden op de catwalk en sindsdien is hij nog steeds een voorbeeld om te volgen voor iedereen die in vorm en "jong" wil blijven, zelfs na een bepaalde leeftijd. Het supermodel is vandaag 85 jaar oud, maar hij is nog steeds in vorm.

Wie zou niet in deze fysieke omstandigheden oud willen worden?

via Good house keeping

Instagram / psiquiatriageriatrica

Instagram / psiquiatriageriatrica

Als je naar hem kijkt, is het echt moeilijk te geloven dat hij 85 jaar oud is, maar de cijfers spreken voor zich: Wang Deshun werd in 1936 in China geboren. De man heeft een carrière in de filmwereld, maar hij bereikte de krantenkoppen toen hij debuteerde op de catwalk in 2015, toen hij 79 was. Bij die gelegenheid liet hij het publiek sprakeloos achter, dankzij zijn moed en zelfbeheersing tijdens de modeshow. Niet alleen lijkt Wang een jonge geest te behouden, ook op zijn lichaam zou elke 40-jarige man jaloers zijn: in de loop der jaren heeft de Chinese acteur en model letterlijk zijn lichaamsbouw gebeeldhouwd. Vandaag, op 85-jarige leeftijd, blijft hij er de vruchten van plukken.

Advertisement
Instagram / elite.714

Instagram / elite.714

Dacht je dat tegen de tijd dat je 50 of 60 was, het leven tot een einde was gekomen? Wang is hier om je te laten zien dat dit absoluut niet het geval is! Het belangrijkste is om verandering in gedachten te hebben: wil je je leven veranderen? Ga dan naar de sportschool, begin met gezond eten en verwaarloos je geluk en lichaamsbeweging niet. Zo werd Wang herboren toen hij 50 was. Al na slechts 3 jaar van constante lichaamsbeweging, veranderde zijn lichaam drastisch. Het geheim is er volgens hem maar één: standvastigheid.

Instagram / civannigah

Instagram / civannigah

Wang blijft 4 uur per dag trainen zonder al te veel moeite en nodigt degenen die hem volgen uit om niet op te geven. Ook al lijkt het in het begin vermoeiend, het belangrijkste is om nooit op te geven en echt te geloven in je capaciteiten en in het idee dat je vroeg of laat het doel zult bereiken dat je voor jezelf hebt gesteld. En als iemand die 85 is geworden in deze geweldige vorm dat zegt...

Advertisement