Haar man bedriegt haar met een vrouw die een vriend heeft: jaren later trouwt ze met de ex-partner van zijn minnares - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar man bedriegt haar met een vrouw…
Een stel besluit een operatie te ondergaan om geen kinderen te krijgen: een keuze die aanleiding geeft tot discussie 16 mensen die niet weten wat het betekent om kleding smaakvol te dragen

Haar man bedriegt haar met een vrouw die een vriend heeft: jaren later trouwt ze met de ex-partner van zijn minnares

Door Janine
16.468
Advertisement

Ben je ooit het slachtoffer geweest van onverwacht verraad? Als je antwoord ja is, weet je heel goed dat de eerste reactie er een is van totale schok; je kon je niet voorstellen dat je partner je zoiets achter je rug zou kunnen aandoen, je geeft jezelf de schuld dat je misschien iets verkeerd hebt gedaan binnen de sentimentele relatie, maar uiteindelijk weet je heel goed dat de fout alleen de zijne is. Maar soms kan bedrogen worden in een relatie onverwachte en verrassende gevolgen hebben...

Iets waar Carly Beth Webber over mee kan praten: een vrouw die het slachtoffer was van een laag verraad door haar echtgenoot en die vervolgens een ervaring beleefde die grenst aan het absurde waarin het lijkt alsof het lot haar gunstig gezind was. Dit is Carly's verhaal door haar zelf verteld:

"Het begon allemaal met een granaatappel, een granaatappel en een paar chocoladerepen. Nooit in mijn wildste dromen had ik gedacht dat ik zou worden geconfronteerd met een man die bereid was zijn leven op zijn kop te zetten om voor mij en mijn drie jonge kinderen te zorgen. Hij gaf me een paar chocoladerepen om in mijn nieuwe, kleine koelkast in het appartement met één slaapkamer te bewaren, en een granaatappel omdat hij zei: "Granaatappels zijn heerlijk.”

Op mijn dertigste ontdekte ik temidden van dit alles dat mijn ex-man al ongeveer een jaar een relatie had. Echtscheiding was een woord waarvan ik nooit had gedacht dat het in mijn vocabulaire zou voorkomen en alleen al het idee hiervan gaf me het gevoel dat ik aan het verdrinken was. De emotionele pijn van afwijzing en de angst voor wat het betekende voor mijn toekomst en voor de toekomst van mijn kinderen was een zwaardere last dan mijn gebroken hart kon dragen. Er waren dagen dat ik dacht dat het mijn einde kon zijn, maar dat was niet zo.

Ik was ervan overtuigd dat niemand ooit een gescheiden, dertigjarige, alleenstaande moeder van drie kinderen zou willen en dat ik voor altijd alleen zou blijven. Hoe zou er na dit alles een leven kunnen zijn?

Advertisement

De dagen daarna zijn we verhuisd naar een appartement met één slaapkamer. Het was verschrikkelijk en geweldig tegelijkertijd. Tegen die tijd leerden de kinderen het leven van kinderen van een echtscheiding te leiden, en het was voor niemand van ons makkelijk om onszelf aan te passen.

Maar laat ik terugkeren naar de granaatappel. De vrouw met wie mijn ex-man een affaire had, had een vriend. Die man kwam naar ons toe, zorgde voor ons en hielp ons, ook al was hij ons niets schuldig. Hij kwam met de boodschappen. Hij kwam met verhuisdozen. Hij kwam met ijs. En hij kwam met zijn gebroken hart. Onze vriendschap groeide snel, op dat wanhopige moment dat we allebei meemaakten. Hij kwam elke dag, maar van alle dagen dat hij kwam, was de dag dat hij. met de granaatappel en de chocoladerepen kwam, verreweg mijn favoriet. Een beetje vreugde of om te elimineren wat zo'n pijnlijk moment was voor mij en mijn gebroken gezin.

Ik had nog nooit een man ontmoet die zo bereid was om te geven met bescheidenheid, hij wilde er nooit iets voor terug. Dus ik deed wat elk redelijk meisje zou doen. Ik werd verliefd op hem.

Slechts 6 maanden nadat hij me de granaatappel had gegeven, gaf hij me een ring en vandaag vierden we onze zevende huwelijksdag. De woorden die hij die dag zei, toen zijn knie de grond raakte, waren de mooiste woorden die ik ooit heb gehoord: “Ik hou van jou en ik hou van je kinderen. Ik wil de rest van mijn leven met jullie doorbrengen.” Mijn oudste zoon vergezelde me naar het altaar en de jongste vergezelde hem door het gangpad, terwijl mijn dochter de rozenblaadjes uit haar mand voor ons neergooide.

We hebben een dochtertje gekregen, dat een dagelijkse herinnering is aan al het licht dat van de donkerste plekken kan komen. Al dit geluk zou niet mogelijk zijn geweest zonder deze man die ons heeft gered.

Nu help ik andere vrouwen die hetzelfde meemaken, door mijn verhaal te delen en hen gaandeweg te steunen. Hoe pijnlijk het ook is om in die tijd over echtscheiding te praten, ik dacht niet dat het ooit goed zou komen, maar ik weet dat er een vrouw daar buiten is die zich nu zo voelt.

Advertisement

Maar ik kan je vertellen dat er hoop is en dat er leven is, zelfs aan de andere kant van een scheiding, en ik wil die hoop delen met de anderen die nu in de put zitten. Er is hoop en vreugde voor je, geloof het of niet. Ik geloof het voor jou op de dagen dat je het niet kunt.

Net toen alle hoop verloren leek, was dat eigenlijk het moment dat we elkaar aan het zoeken waren en ik zal nooit meer een granaatappel met dezelfde ogen zien en ik zal eeuwig dankbaar zijn voor het ongelooflijke verhaal dat God voor mij had geschreven. En ik weet zeker dat hij er ook een voor jou schrijft."

Advertisement

Een ontroerende en positieve getuigenis voor al die vrouwen die een scheiding of verraad hebben meegemaakt of gaan doormaken: er is hoop en licht aan het einde van de tunnel, heb vertrouwen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt