Een tiener doneert $35 aan een bejaarde die niet genoeg geld had om alle boodschappen te betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
Een tiener doneert $35 aan een bejaarde…
Ze heeft haar kapsel sinds de jaren ’60 niet meer veranderd: wanneer een stylist haar transformeert, herkennen zelfs haar dochters haar niet Ze bouwen warme huizen voor zwerfkatten met plastic flessen en dekens - een idee om te imiteren

Een tiener doneert $35 aan een bejaarde die niet genoeg geld had om alle boodschappen te betalen

13 Februari 2021 • Door Janine
4.851
Advertisement

We moeten niet alles over één kam scheren en de nieuwe generatie adolescenten niet veroordelen; het is natuurlijk waar dat veel jonge mensen tegenwoordig niet langer de vindingrijkheid en verve hebben van die uit het verleden, maar velen zijn echt gewillig en bereid om anderen te helpen. De hoofdpersoon van dit verhaal over solidariteit bijvoorbeeld, een jongen genaamd Theo Jordan, die niet aarzelde om een oudere klant in de supermarkt te helpen, waar hij sinds kort werkt.

via: People

De jongen genaamd Theo was gaan werken bij de supermarkt Kroger in Covington, in Kentucky, omdat hij wat geld wilde verdienen om zijn ​​eigen auto te kopen. Om dit te doen had Theo de taak van inpakker bij de kassa van de supermarkt aangenomen. Een paar weken nadat hij de baan had aangenomen, kon de jongen niet anders dan een oudere klant helpen die niet genoeg geld had om zijn boodschappen bij de kassa te betalen.

Toen de kassamedewerker de oudere klant vertelde dat hij wat spullen terug moest zetten omdat hij niet genoeg geld had, besloot Theo in actie te komen: "De kassamedewerker vertelde hem dat hij een aantal dingen terug moest leggen, dus toen dacht ik dat als ik hem de 35 dollar zou geven die hij tekort kwam, hij al het voedsel zou krijgen dat hij nodig had!" 

En dat deed de 18-jarige jongen dus, hij keek in zijn portemonnee en gaf $35 aan de arme oude man die niet genoeg geld had om alle boodschappen te betalen. Geïnterviewd door de lokale pers, zei Theo openhartig: "Behandel mensen zoals je zelf behandeld wilt worden en help altijd als iemand het nodig heeft!"

Dat heb je goed gezegd, beste Theo! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt