Een vrouw steekt de verzameling speelgoedauto's van haar man in brand omdat ze het als geldverspilling beschouwt - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw steekt de verzameling speelgoedauto's…
17 foto's van huisdieren die zelfs het meest ongevoelige hart met tederheid kunnen smelten

Een vrouw steekt de verzameling speelgoedauto's van haar man in brand omdat ze het als geldverspilling beschouwt

Door Janine
2.340
Advertisement

Binnen een relatie zouden persoonlijke ruimtes heilig moeten zijn: elk van de twee heeft het recht om hun hobby uit te oefenen, of om er meer dan één te hebben, altijd met volledig respect voor samenleven en wederzijdse liefde. Maar wat gebeurt er als deze hobby's niet minimaal worden begrepen door de partner? Er zouden harde argumenten kunnen ontstaan ​​die op de lange termijn zelfs de relatie zouden beïnvloeden. Dan zijn er extreme gevallen waarin een soort persoonlijke "wraak" lijkt te worden gebruikt. Een Facebook-gebruiker wilde zijn immense ongenoegen over dit misverstand met zijn vrouw delen in een groep verzamelaars: de vrouw deelt in feite niet alleen zijn grote passie voor het verzamelen van speelgoedauto's niet, maar haat het zo erg dat ze het wil vernietigen.

via: Debate.com

“Ik had het je toch gezegd,” merkte de vrouw op toen haar man wanhopig was over zijn vernietigde verzameling speelgoedauto's. In feite besloot de vrouw, uitgeput door de constante aankopen van haar man, de kostbare collectie "Hot Wheels", de beroemde auto's die door Mattel worden geproduceerd, vooral in de jaren '90, in brand te steken. De vrouw had het gevoel dat haar man “te veel aan onnodige dingen besteedde”. Deze speelgoedauto's kunnen in feite maar liefst $100 kosten voor degenen die bereid zijn om het "zeldzaamste" stuk te hebben.

Hier is de post die is gepubliceerd op een Facebook-groep van gepassioneerde verzamelaars zoals hij:

"Ik verzamel nu ongeveer 2 jaar Hot Wheels, maar mijn vrouw vertelde me vorige week dat ik te veel aan deze auto's uitgeef en dat als ik er meer mee naar huis zou nemen, ze ze zou verbranden. Ik dacht dat ze een grapje maakte, en de dag daarvoor had ik nog een aantal modellen gekocht. Toen ik de volgende dag aan het werk was, stuurde ze me een foto van de collectie voordat ze die verbrandde, met de mededeling “ik had het je gezegd”.

Advertisement
foto: Pxhere

De man had niet de moed om zijn verzameling voort te zetten, zelfs niet naar aanleiding van de solidariteitsberichten die hem enkele geschenkverpakkingen beloofden. Waarschijnlijk zal de gebruiker in kwestie juridische stappen ondernemen tegen zijn vrouw. We weten niet hoe het zal aflopen, maar het zal zeker moeilijk zijn tussen de twee om de wond te helen.

Wat vind je van het gebaar van de vrouw?

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt