Een 4-jarige jongen wil 2 Pitbulls redden uit het asiel, maar de Staat staat het hem niet toe: hij adopteert ze "op afstand" - BekijkDezeVideo.nl
x
Een 4-jarige jongen wil 2 Pitbulls redden…
17 dieren die zo knuffelig zijn dat we ze op het eerste gezicht voor knuffeldieren hebben aangezien Hij verliest zijn gehoor en gezichtsvermogen na een te stressvolle periode op het werk: nu vertelt hij zijn ervaring dankzij een boek

Een 4-jarige jongen wil 2 Pitbulls redden uit het asiel, maar de Staat staat het hem niet toe: hij adopteert ze "op afstand"

29 Januari 2021 • Door Janine
3.638
Advertisement

Volwassenen kunnen veel van kinderen leren, vooral als het gaat om onverwachte vrijgevigheid. Jaxton Betschart, een 4-jarige jongen, heeft ondanks zijn zeer jonge leeftijd blijk gegeven van zijn grote verantwoordelijkheidsgevoel. De kleine jongen was naar een hondenopvangcentrum gebracht zodat hij er een kon adopteren; je kunt je de verrassing van zijn moeder en alle vrijwilligers van de plaats voorstellen, toen Jaxton besloot om “op afstand” twee Pitbulls te adopteren die hij helaas nooit mee naar huis kon nemen, vanwege de restrictieve wetten opgelegd door de Staat bij adoptie van dit hondenras. 

Waar Jaxton woont, staat de staat niet toe dat bewoners Pitbulls als huisdier hebben, dus het kind zou nooit in staat zijn om Tank en Penelope mee naar huis te nemen, twee Pitbulls die voorbestemd zijn om voor altijd in het asiel Charleston Animal Society te blijven. Geconfronteerd met dergelijk nieuws, reageerde Jaxton niet zoals men van elk kind zou verwachten, door een andere puppy uit te kiezen, maar beloofde hij om die twee Pitbulls op afstand te adopteren. De jongen besloot zijn wekelijkse zakgeld aan het asiel te schenken, om te voorzien in de zorg voor de twee dieren die in het asiel moesten blijven. 

Zo klein, maar toch al zo volwassen dat hij belangrijke beslissingen kan nemen! Zijn genereuze gebaar was zo onverwacht dat de vrijwilligers van het asiel het nieuws op sociale media wilden delen. Een verhaal dat de harten van veel gebruikers heeft gestolen en waardoor de opvang zelf tot onverwachte resultaten komt. De twee betrokken Pitbulls kregen onder meer een adoptieverzoek van mensen die in een andere staat woonden, die hen dus als huisdier konden adopteren. 

Advertisement

Uiteraard willen de nieuwe eigenaren van Penelope en Tank de toewijding van Jaxton respecteren en hebben ze de kleine beloofd om met plezier en liefde voor de honden te zorgen. Het zal de twee honden zeker nooit ontbreken aan de nodige verzorging en voer. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt