Een tweeling wordt geboren uit dezelfde ouders, maar met een verschillende huidskleur: een echt wonder van de natuur - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een tweeling wordt geboren uit dezelfde…
4 geadopteerde zussen en broers uit verschillende gezinnen ontmoeten elkaar na 10 jaar weer: een waar Op 7-jarige leeftijd maakt ze kleurrijke armbanden en zamelt $20.000 in om handschoenen en mondkapjes te kopen voor een ziekenhuis

Een tweeling wordt geboren uit dezelfde ouders, maar met een verschillende huidskleur: een echt wonder van de natuur

Door Janine
17.027
Advertisement

Als je denkt aan een tweeling die praktisch op elkaar lijkt, zou je verwachten twee kinderen te zien of te ontmoeten met dezelfde fysionomie en huidskleur; iets dat ogenschijnlijk normaal en voor de hand liggend is, maar dat in plaats daarvan in twijfel moet worden getrokken zodra je de tweeling Kalani en Jarani Dean leert kennen. Ze hebben allebei dezelfde mama en papa, maar ze hebben verschillende huidskleuren. Kijk maar naar ze en je zult het zien!

via: Today

De tweeling werd geboren uit Whitney Meyer, de moeder met de witte huid, en Thomas Dean, die een donkere huidskleur heeft; de kleintjes zijn geboren op 23 april 2016 in Quincy, Illinois, en zijn nu vier jaar oud; moeder Whitney denkt dat dit alles een teken van de hemel is en dat de "diversiteit" tussen de twee dochters een prachtige getuigenis is van rassenliefde en gelijkheid tussen de verschillende kleuren die de wereld zo mooi maken.

Het geval van Kalani en Jarani is zeer zeldzaam, maar het is mogelijk; ze zijn een tweeling, dochters van dezelfde ouders maar met een verschillende huidskleur; de twee meisjes zijn, behalve de kleur van de huid, in alles identiek, evenals de ogen van een zeer intens blauw.

Moeder Whitney zei: “Ze zien er hetzelfde uit als ze lachen, maar ik moet ze hetzelfde kleden omdat niemand gelooft dat ze een tweeling zijn. Ik bedoel, echt niemand!”

Advertisement

De tweeling werd twee jaar na een nogal tragisch ongeval geboren, in feite verdronk in 2014 de 2-jarige zoon Pravyn terwijl hij onder de hoede was van de conciërge op de kleuterschool. In feite beweren de ouders nu dat Jarani het evenbeeld is van Pravyn, die net als zijn vader een donkere huid had, terwijl Kalani veel meer op haar oudere broer Talan lijkt, die zoveel van zijn zusjes houdt dat hij ze elke avond een sprookje voorleest voordat ze in slaap vallen.

Zonder twijfel een veelkleurig gezin, en dat eens te meer getuigt van al het moois dat schuilt in diversiteit en persoonlijke verschillen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt