Ze ontmoeten elkaar na 53 jaar weer en besluiten hun dochter te zoeken die ze ter adoptie hadden afgestaan: "Nu zijn we een hecht gezin!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze ontmoeten elkaar na 53 jaar weer…

Ze ontmoeten elkaar na 53 jaar weer en besluiten hun dochter te zoeken die ze ter adoptie hadden afgestaan: "Nu zijn we een hecht gezin!"

Door Janine
27.955
Advertisement

Het verhaal dat we je gaan vertellen lijkt uit een film te komen, en wie weet dat ze er ooit niet echt een zeer gepassioneerde tranentrekker van kunnen maken. De hoofdrolspelers van dit waargebeurde verhaal zijn Denny en Karen Vinar, een stel dat elkaar ontmoette toen ze allebei tieners waren en op 15-jarige leeftijd hun eerste kind kreeg, het resultaat van hun eeuwige en diepe liefde; maar de geboorte van hun dochter was het begin van een nachtmerrie. 

via: CBS Local

Karen en Denny hadden elkaar in 1961 leren kennen, het was liefde op het eerste gezicht en ze kregen vervolgens een dochtertje op hun 15e, tijdens hun tienertijd. De beide families van Denny en Karen keurden de relatie en de geboorte van het kind niet goed, om deze reden dwongen ze het stel het kind achter te laten in een weeshuis dat haar vervolgens in een pleeggezin zou plaatsen; de twee ouders konden hun dochter maar een uur na haar geboorte in hun armen houden en haar daarna nooit meer zien.

Sindsdien hebben Karen en Danny een leven lang gescheiden van elkaar doorgebracht... 

De jongen ging bij het leger terwijl Karen zich inschreef voor de universiteit; 53 jaar lang hadden ze elkaar niet gezien of gehoord, tot in 2014 Denny geen weerstand meer bood en probeerde contact op te nemen met de vrouw via sociale media: het was hem gelukt haar op te sporen, en ondanks al die jaren leek het alsof de tijd stil was blijven staan toen ze allebei 15 jaar oud waren...

Denny wist dat dit een teken van het lot was: hij bereikte de vrouw in de staat Washington, ze omhelsden elkaar alsof al die tijd nooit was verstreken, en 36 uur na de nieuwe ontmoeting besloten ze te trouwen! 

 

Advertisement

Maar het buitengewone verhaal van Karen en Denny eindigde daar niet, een fundamenteel deel in de vorming van het gezin van dit verliefde stel ontbrak nog steeds. Samen zochten de man en vrouw hulp bij de Twin Cities Lutheran Social Services in Minneapolis om te proberen contact op te nemen met hun dochter Jean om erachter te komen waar ze woonde, of ze getrouwd was, of ze een eigen gezin had.

Tot verbazing van Karen en Denny reageerde hun dochter op hun brief, en op een dag besloten ze elkaar te ontmoeten. Jean vertelde dat moment van grote emotie in haar eigen woorden: "Ik denk niet dat er veel gevoelens zijn die vergelijkbaar zijn met het nooit gezien hebben van je ouders en ze vervolgens je drempel over zien lopen. Het was een zeer emotionele en ontroerende ervaring!" 

Sinds die tijd hebben Karen, Denny en Jean een nieuw gezin gevormd, veel groter maar ook veel hechter: Jean van haar kant heeft haar halfbroers ontmoet die zijn geboren uit eerdere huwelijken van Denny en Karen terwijl het bejaarde echtpaar een onverbrekelijk band met de familie van Jean heeft gevormd. Alles bij elkaar en met de liefde die hen onderscheidt, proberen ze de verloren tijd van die 53 jaar van onderlinge afstand in te halen: "De liefde die we voor elkaar hebben is ongeëvenaard. Dit alles is ongelooflijk!", verklaart Denny.

Een absurd en teder verhaal dat een film waardig is, vind je niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt