Ze verft haar haar zelf maar maakt er een puinhoop van: ze gaat naar de autowasserij om haar haren uit te spoelen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze verft haar haar zelf maar maakt er…
6 broers werden jarenlang gepest vanwege hun lange haar: ze hadden het laten groeien om te doneren aan een goed doel Haar vriend stelt haar niet voor aan zijn ouders omdat

Ze verft haar haar zelf maar maakt er een puinhoop van: ze gaat naar de autowasserij om haar haren uit te spoelen

25 Februari 2021 • Door Janine
2.209
Advertisement

Elke vrouw staat altijd te popelen om haar kapsel te vernieuwen en van tijd tot tijd voor haar uiterlijk te zorgen. Naast het knippen kan het leuk zijn om jezelf te verwennen met een bepaald kleurtje, om het haar wat op te frissen. Of je nu kiest voor een kleurtje, of voor eenvoudige highlights, vergeet niet om echte professionals te kiezen om dit werk te doen, om onaangename ongelukjes te voorkomen. Het is waar, veel mensen proberen hun haar thuis te verven en soms krijgen ze zelfs behoorlijk goede resultaten, maar als je jezelf niet in dezelfde situatie wilt bevinden als de hoofdrolspeelster van dit verhaal, raden we je aan om een afspraak met de dichtstbijzijnde kapper te maken.

Op TikTok ging de video van een vrouw die haar haar rood probeerde te verven plotseling viraal, maar helaas niet vanwege het verbluffende resultaat. 

Ze wilde een opvallende look, met een heel diepe kersenrode kleur, maar wat ze kreeg was een rit naar de dichtstbijzijnde autowasstraat. Dit is wat er gebeurde met een vrouw die probeerde haar haar rood te verven in haar badkuip. Het enthousiasme van de eerste minuten, waarin ze het product laat zien dat ze zojuist op haar haar heeft aangebracht, verandert al snel in angst en teleurstelling. Het scenario lijkt op dat van een horrorfilm: beide handen rood gekleurd, druipend haar en een wit t-shirt dat nu weggegooid kan worden. Er ging iets mis en de vrouw besloot de situatie niet erger te maken door het bad en de vloer in haar badkamer onomkeerbaar te verpesten.

Haar geliefde kinderen snelden haar te hulp en brachten haar naar de dichtstbijzijnde wasstraat. De vrouw zei dat ze heel veel spijt heeft dat ze haar haren zelf probeerde te verven en dat ze zich erg schaamde om haar toevlucht te nemen tot een wasstraat om haar situatie op te lossen. Met een vuilniszak om zichzelf te beschermen tegen opspattend water en de verf zelf, werden haar haren uitgespoeld. “Blokkeer de andere ingang voordat iemand me ziet”, zei ze tegen een van haar twee zoons.

"Laten we gaan voordat iemand ons vragen gaat stellen” concluderen ze voordat ze met de auto vertrekken. 

Advertisement

Wat zeker is, is dat de vrouw in kwestie niet opnieuw zal proberen haar haren zelf in haar badkuip te verven. Wie weet wat de klanten van de autowasserij zullen denken als ze die vreemde vuurrode vlekken op de grond vinden!

Heb jij weleens geprobeerd je haar zelf te verven? 

Tags: AbsurdKapselsVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt