Ze verft haar haar zelf maar maakt er een puinhoop van: ze gaat naar de autowasserij om haar haren uit te spoelen

Janine

25 Februari 2021

Ze verft haar haar zelf maar maakt er een puinhoop van: ze gaat naar de autowasserij om haar haren uit te spoelen
Advertisement

Elke vrouw staat altijd te popelen om haar kapsel te vernieuwen en van tijd tot tijd voor haar uiterlijk te zorgen. Naast het knippen kan het leuk zijn om jezelf te verwennen met een bepaald kleurtje, om het haar wat op te frissen. Of je nu kiest voor een kleurtje, of voor eenvoudige highlights, vergeet niet om echte professionals te kiezen om dit werk te doen, om onaangename ongelukjes te voorkomen. Het is waar, veel mensen proberen hun haar thuis te verven en soms krijgen ze zelfs behoorlijk goede resultaten, maar als je jezelf niet in dezelfde situatie wilt bevinden als de hoofdrolspeelster van dit verhaal, raden we je aan om een afspraak met de dichtstbijzijnde kapper te maken.

Op TikTok ging de video van een vrouw die haar haar rood probeerde te verven plotseling viraal, maar helaas niet vanwege het verbluffende resultaat. 

via TikTok / theonlykeef

Advertisement
TikTok / theonlykeef

TikTok / theonlykeef

Ze wilde een opvallende look, met een heel diepe kersenrode kleur, maar wat ze kreeg was een rit naar de dichtstbijzijnde autowasstraat. Dit is wat er gebeurde met een vrouw die probeerde haar haar rood te verven in haar badkuip. Het enthousiasme van de eerste minuten, waarin ze het product laat zien dat ze zojuist op haar haar heeft aangebracht, verandert al snel in angst en teleurstelling. Het scenario lijkt op dat van een horrorfilm: beide handen rood gekleurd, druipend haar en een wit t-shirt dat nu weggegooid kan worden. Er ging iets mis en de vrouw besloot de situatie niet erger te maken door het bad en de vloer in haar badkamer onomkeerbaar te verpesten.

Advertisement
TikTok / theonlykeef

TikTok / theonlykeef

Haar geliefde kinderen snelden haar te hulp en brachten haar naar de dichtstbijzijnde wasstraat. De vrouw zei dat ze heel veel spijt heeft dat ze haar haren zelf probeerde te verven en dat ze zich erg schaamde om haar toevlucht te nemen tot een wasstraat om haar situatie op te lossen. Met een vuilniszak om zichzelf te beschermen tegen opspattend water en de verf zelf, werden haar haren uitgespoeld. “Blokkeer de andere ingang voordat iemand me ziet”, zei ze tegen een van haar twee zoons.

"Laten we gaan voordat iemand ons vragen gaat stellen” concluderen ze voordat ze met de auto vertrekken. 

TikTok / theonlykeef

TikTok / theonlykeef

Wat zeker is, is dat de vrouw in kwestie niet opnieuw zal proberen haar haren zelf in haar badkuip te verven. Wie weet wat de klanten van de autowasserij zullen denken als ze die vreemde vuurrode vlekken op de grond vinden!

Heb jij weleens geprobeerd je haar zelf te verven? 

Advertisement