Een meisje ziet de regen voor het eerst vallen en haar vader neemt haar mee voor een onvergetelijke “wandeling” - BekijkDezeVideo.nl
x
Een meisje ziet de regen voor het eerst…
Moeder van 6 kinderen helpt haar homoseksuele broer en zijn partner om vader te worden terwijl ze hun toekomstige kind draagt Vierpotige engelen: 15 honden die de titel van beste vriend van de mens hebben verdiend

Een meisje ziet de regen voor het eerst vallen en haar vader neemt haar mee voor een onvergetelijke “wandeling”

28 Februari 2021 • Door Janine
1.845
Advertisement

Wist je dat de geur van regen een specifieke naam heeft? Deze bijzondere geur wordt "petrichor" genoemd en wordt geproduceerd door de regen en de droge aarde die nat wordt door de druppels die uit de lucht vallen; een geur die iedereen direct herkent en waaraan het heel vaak niet mogelijk was om een ​​precieze naam te geven. De geur van petrichor is zo herkenbaar dat zelfs de kleinste kinderen er onuitwisbare herinneringen aan kunnen creëren...

Het meisje, de hoofdrolspeelster van deze afbeeldingen die het web hebben veroverd, heet Harper, ze zal niet ouder zijn dan 2 jaar en, hoewel het zeker niet de eerste keer zal zijn geweest dat ze de regendruppels heeft zien vallen, toen ze uit het raam keek en het geluid hoorde en de onmiskenbare geur van petrichor met haar eigen reukvermogen rook, keek ze met wijdopen ogen en glimlachte breeduit!

Om dat buitengewone moment, dat vervolgens dankzij de tedere video het web over ging, te vereeuwigen, was de vader die naast haar stond en die zijn dochtertje Harper in zijn armen hield; de man, geamuseerd en ontroerd net als zij, wist heel goed wat hij moest doen om van dat moment een unieke herinnering te maken in de herinnering van het 2-jarige meisje.

Om deze reden nam haar vader Harper bij de hand en nam haar mee naar buiten om voor het eerst in het leven van het kleine meisje het buitengewone gevoel te ervaren van wandelen in de regen die onophoudelijk uit de lucht kwam vallen!

Advertisement

Uit de tedere en magische beelden die het web rond gingen, lijkt het erop dat de kleine Harper veel plezier had tijdens de snelle stappen in de regen; een gevoel van adrenaline waarvan we zeker weten dat zowel het tweejarige meisje als haar vader nooit zal vergeten: de man wilde dat ogenschijnlijk banale moment vastleggen omdat hij wist dat Harper het zich haar hele jeugd met verbazing en genegenheid zou herinneren!

Wat wij volwassenen immers van deze tedere beelden kunnen leren, is dat kinderen hun eigen manier hebben om de wereld te benaderen en te zien in de kleinste dingen en in de meest banale details: van een zonnestraal tot het neervallen van de regen, de blik van een kind tegenover de verschijnselen van de natuur is die van een buitengewone magie die zich herhaalt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt