"We zullen nooit ouders zijn!": een stel ondergaat een ingreep om in de toekomst geen kinderen te krijgen - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
"We zullen nooit ouders zijn!": een…
Onbeleefde ouders die er niet in geslaagd zijn hun kinderen respect te leren: 15 helaas waargebeurde foto's Ze ontmoeten elkaar na 53 jaar weer en besluiten hun dochter te zoeken die ze ter adoptie hadden afgestaan:

"We zullen nooit ouders zijn!": een stel ondergaat een ingreep om in de toekomst geen kinderen te krijgen

Door Janine
3.377
Advertisement

Voor veel mensen vormt een getrouwd stel nooit echt een gezin tenzij ze besluiten kinderen te krijgen en een kind op de wereld te zetten, maar helaas bestaat de wereld niet alleen uit zwart en wit, uit beslissingen die te vaak als vanzelfsprekend werden genomen en verband hielden met eeuwenoude tradities. Er zijn tegenwoordig jonge stellen die er de voorkeur aan geven geen kinderen te krijgen maar alleen voor zichzelf, hun behoeften en levensdoelen te zorgen zonder te worden gezien als hypocriet en egoïstisch. Al met al is het een kwestie van kiezen. 

via: La Naciòn

De hoofdrolspelers van dit verhaal wonen in Colombia en bestaan uit Nathalie en Andrés; beide hebben hun relatie altijd gebouwd op wederzijds vertrouwen en op dezelfde golflengte in termen van standpunten: zowel Nathalie als haar partner hebben altijd gezegd dat ze nooit kinderen wilden krijgen, noch biologisch noch geadopteerd; ze zouden "tevreden zijn" met het opvoeden van hun honden en een leven leiden dat toegewijd was aan hun behoeften, hun doelen en dromen die moesten worden gerealiseerd.

Maar denk niet dat dit alles het resultaat is van een egoïstische en hypocriete keuze... 

Nathalie en Andrés legden uit dat hun beslissing voortkomt uit de diepe overtuiging dat de aarde gevaarlijk overbevolkt is en dat deze overbevolking ernstige gevolgen heeft voor onze planeet. Een keuze die werd bekroond met een foto die de twee op hun Instagram-profiel plaatsten en die uiteraard veel discussie en controverse veroorzaakte vanuit de hele wereld!

De afbeelding toont de twee die op de voorgrond het kaartje tonen om een ​​vasectomie te ondergaan, een chirurgische therapie die dient om de productie van zaadcellen in de mannelijke organen te stoppen, en waardoor Nathalie en Andrés in de toekomst geen enkel risico zouden lopen. 

Advertisement

De afbeelding ging vergezeld van een lang onderschrift: "We willen onze grote vreugde met jullie delen. WE ZULLEN NOOIT OUDERS ZIJN! We accepteren een leven waarin we alleen voor onszelf zorgen, we kunnen zonder beperkingen reizen, door het huis lopen op blote voeten en meer. Dit is echter niet onze belangrijkste reden, het belangrijkste is om bij te dragen aan het zelfbehoud van de planeet die vandaag zo overvol is. We zullen niet nog een menselijk wezen toevoegen die haar in de toekomst zal besmetten!" 

Absoluut sterke woorden die onmiddellijk een discussie op gang brachten tussen wie hun beslissing ondersteunde en respecteerde en die hen in plaats daarvan denigreerden door hen te beschuldigen egoïstisch en ongevoelig te zijn.

De waarheid zit zeker ergens in het midden, maar wat we graag willen weten, is wat jij vindt van de beslissing van dit Colombiaanse stel: steun je hen in hun levenskeuze of niet? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt