Deze vrouw is nog geen 30, heeft al zes kinderen gekregen en verwacht nog een tweeling - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw is nog geen 30, heeft al…
De kapster heeft 13 uur nodig om het onverzorgde haar van een meisje te knippen: ze had het al maanden niet verzorgd Magie van het perspectief: 19 foto's die we twee keer moesten bekijken voordat we het begrepen

Deze vrouw is nog geen 30, heeft al zes kinderen gekregen en verwacht nog een tweeling

24 Februari 2021 • Door Janine
36.884
Advertisement

Wanneer een stel een gezin vormt, wordt van hen verwacht dat ze vroeg of laat een of meer kinderen krijgen. Hoewel het baren van een menselijk wezen tegenwoordig een keuze is die noodzakelijkerwijs gerespecteerd moet worden, zijn er gevallen waarin er misschien te veel kinderen worden gekregen, en in een vrij korte tijd. Recordaantallen die veel vrouwen over de hele wereld hebben, maar die zeker zouden verbleken bij het verhaal van Chloe Dunstan, een Australische influencer die op 27-jarige leeftijd erin slaagde 8 kinderen te krijgen in iets minder dan 10 jaar tijd! 

via: The Sun UK

Het verhaal van het stichten van het gezin van Chloe en haar man Rohan is ongelooflijk: ze waren niet alleen ouders van drie mooie jongens, de twee hadden ook de sterke wens om nog een meisje te krijgen. Dus nadat ze voor de vierde keer zwanger was geworden, ontdekte Chloe iets schokkends na een controle: ze verwachtte niet alleen een meisje, maar ook twee jongens; Chloe stond op het punt een drieling te krijgen! 

De situatie, hoe opwindend die ook was, veroorzaakte aanzienlijke problemen: de baby in de baarmoeder groeide niet voldoende, terwijl de andere twee dat wel deden; Chloe en Rohan stonden voor een vreselijke en moedige keuze: een keizersnede ondergaan die het leven van het meisje had kunnen redden, maar dat van de andere twee en haar moeder in gevaar zou hebben gebracht, of het leven van het meisje opofferen om dat van de jongens te redden. Het paar twijfelde echter niet: de moeder koos ervoor om de delicate operatie te ondergaan, die gelukkig verliep zoals gepland.

Nu waren Chloe en Rohan ouders van zes kinderen, inclusief de drieling, en hun moeder was net 22 jaar geworden! 

Advertisement

De familie Dunstan bestond nu uit deze prachtige kinderen: Evan (8 jaar), Otto (7 jaar), Felix (6 jaar), Rufus, Henry en Pearl (de drieling die nu alle drie 4 jaar oud zijn); maar voor Chloe en Rohan leek het niet genoeg: het paar verlangde naar nog een kind ondanks dat, na de ingewikkelde keizersnede om het leven van de kleine Pearl te redden, de moeder had besloten de eileiders af te laten sluiten om de vruchtbaarheid te blokkeren.

Dit proces is echter met succes ongedaan gemaakt, waardoor, hoe ongelofelijk het ook mag klinken, Chloe in november 2020 weer zwanger werd… van een tweeling! 

In een foto die op haar officiële Instagram-profiel werd gepubliceerd, kondigde Chloe de zwangerschap van de tweeling aan door met haar zes kinderen te poseren en de afbeelding van de wonderbaarlijke echo in haar hand te houden: "We zijn verheugd om dit buitengewone nieuws met jullie te delen. We heten deze twee boontjes welkom in onze familie! We zijn zo enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Onze harten zijn zo vol!" 

Simpel gezegd, is het Chloe gelukt om 8 kinderen voor haar 30e te krijgen, een ongelooflijk record die niet alleen mama, papa en de hele familie Dunstan verbaasde, maar waardoor iedereen die dit verhaal zal lezen, met open mond zal staan.

Veel geluk met de nieuwe zwangerschap, Chloe! 

Advertisement
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt