Haar vriend stelt haar niet voor aan zijn ouders omdat "ze te dik is": ze verliest 90 kg uit wraak en maakt het uit - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Haar vriend stelt haar niet voor aan…
Ze verft haar haar zelf maar maakt er een puinhoop van: ze gaat naar de autowasserij om haar haren uit te spoelen Een bezorgster ziet een oudere man in de sneeuw liggen en redt zijn leven: hij lag er al meer dan een uur

Haar vriend stelt haar niet voor aan zijn ouders omdat "ze te dik is": ze verliest 90 kg uit wraak en maakt het uit

25 Februari 2021 • Door Janine
73.448
Advertisement

De eerste regel om goed te leven is om in vrede met jezelf te zijn en de sterke en zwakke punten te accepteren die ons van nature vergezellen. Als iets aan ons uiterlijk of ons karakter ons zodanig verstoort en kwelt dat we ons ongemakkelijk gaan voelen bij anderen, moeten we natuurlijk concrete maatregelen nemen om het evenwicht te herstellen. Het is erg belangrijk om voor jezelf te zorgen, anders zullen ons gevoel van eigenwaarde en mentale gezondheid na verloop van tijd verslechteren. Samantha Rawley heeft altijd zwaar overgewicht gehad en in een van haar laatste relaties werd ze zelfs vernederd omdat ze niet aan de ouders van haar vriend werd voorgesteld omdat ze als "te dik" werd beschouwd. Als reactie hierop maakte Samantha het niet alleen uit met haar toenmalige partner, maar kreeg ze ook haar leven weer in handen door veel kilo's te verliezen. Hoewel "wraak" in dit geval zeker een goed motief is, beweert Samantha dat ze het voornamelijk voor zichzelf deed. En we geloven haar. 

Als je gewicht constant schommelt tussen de 160 en 164 kg, betekent dit dat je je meerdere keren zult hebben afgevraagd hoe je al die overtollige kilo's kunt verliezen. Samantha heeft zo’n beetje alles uitgeprobeerd, net als zoveel anderen, om af te vallen, maar geen enkele optie was echt effectief of motiverend genoeg om haar op het moeilijke pad naar welzijn te houden. Samantha is een alleenstaande moeder die zich in een van haar laatste relaties flink vernederd zag door haar partner, juist vanwege haar gewicht. Blijkbaar vond haar ex-vriend haar te dik om haar aan zijn ouders voor te stellen, dus hield hij de relatie liever geheim. 

Op dat moment begreep Samantha dat ze weer in contact moest komen met zichzelf en haar lichaam; begrijpen wie ze werkelijk was en proberen in de eerste plaats een goed gevoel over zichzelf te hebben. Na verschillende pogingen en bedenkingen besloot de jonge vrouw haar toevlucht te nemen tot bariatrische chirurgie om een ​​eerste deel van overtollig vet te verwijderen. Het was een operatie van $20.000, waardoor ze in één keer iets meer dan 90 kg verloor. 

Advertisement

Ze had onmiddellijk resultaat en gaven Samantha het juiste zetje om weer te gaan leven door voor zichzelf te zorgen. Denk niet dat de operatie al haar gewichtsproblemen meteen heeft opgelost: het was een lange en vermoeiende reis, die uiteindelijk het gewenste resultaat opleverde! De vrouw gaf zelfs na de eerste operatie veel geld uit aan plastische chirurgie, om haar armen, benen en dijen te doen herstellen.

Samantha zegt dat het behoorlijk pijnlijk was, maar het was het waard, want ze kreeg "haar droomlichaam". Gezien het feit dat ze veel overgewicht had, was het sowieso nodig om op de een of andere manier in te grijpen om toekomstige gezondheidsproblemen te voorkomen. 

"Ik ben 'op dieet' sinds ik 12 was," zei Samantha, "ik heb vrijwel alles geprobeerd, van dieetpillen tot de meest extreme diëten. Ik val wat af, maar daarna kom ik snel weer aan.” Om deze reden besloot de vrouw, een 30-jarige alleenstaande moeder, dat het op haar leeftijd tijd was om geopereerd te worden. Gelukkig voor haar waren al haar familieleden blij haar op deze weg te steunen. 

Advertisement

Altijd lachend, maar ongetwijfeld veel gelukkiger dan voorheen!

Advertisement

Misschien waren de mislukte relaties het duwtje voor Samantha, maar de echte verandering kan zeker alleen plaatsvinden als het vanuit je diepste zelf begint en als je ervan overtuigd bent. Samantha heeft nu haar eigen Instagram-pagina en inspireert graag andere mensen om hun eigen weg te kiezen. 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt