Ze was een meisje op de vlucht en een dakloze moeder: nu is deze vrouw een miljonair-ondernemer - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Ze was een meisje op de vlucht en een…
Zwangere vrouw besluit haar baby pas te laten zien aan anti-vax familieleden als ze 6 maanden oud is Perfecte timing: 19 foto's die slechts enkele seconden voor een hilarische ramp zijn genomen

Ze was een meisje op de vlucht en een dakloze moeder: nu is deze vrouw een miljonair-ondernemer

06 Maart 2021 • Door Janine
1.655
Advertisement

Een gevoel dat we allemaal, vroeg of laat, zullen voelen, is dat van ontevredenheid. Op bepaalde momenten worden we gegrepen door het plotselinge verlangen om ons leven te veranderen, om van baan, stad of partner te veranderen, omdat we niet blij zijn met wat we hebben. Onze toekomst is niet altijd al geschreven: met onze kracht en onze vastberadenheid kunnen we die veranderen. Mimi laat ons dit zien, een vrouw die erin is geslaagd een radicale verandering in haar leven aan te brengen. Het kostte offers, ontberingen en donkere tijden. Maar dankzij haar vasthoudendheid vertelt Mimi vandaag haar verhaal en is ze een inspiratiebron voor veel mensen.

via: forbes

Mimi Goodwin, tegenwoordig bekend als Mimi G., had niets. Ze groeide op in Chicago en bracht de meeste zomers door met haar vader in Puerto Rico. Op die momenten ontwikkelde ze haar passie voor borduren. Als gevolg van moeilijke episodes vluchtte Mimi op 15-jarige leeftijd uit Chicago en ging naar Californië in de hoop een betere toekomst te hebben. Maar op 17-jarige leeftijd was Mimi dakloos, alleen en zwanger van haar dochtertje. De trauma's van de vrouw waren talrijk en borduren leek de enige uitlaatklep te zijn die de puzzelstukjes bij elkaar kon houden.

Haar verleden heeft haar echter in staat gesteld om de persoon te zijn die ze nu is: nadat ze zich had ingeschreven op een modeschool en zich realiseerde dat ze veel meer had geleerd als autodidact, besloot ze haar passie voor mode en voor borduren online te brengen. Ze begon aanvankelijk een blog, dit werd later een YouTube-pagina en de pagina werd een merk: haar eigen brand.

Advertisement

Op dit punt zegt Mimi haar baan op en wijdt ze zich volledig aan haar passie en haar volgers zetten haar ertoe aan een volgende stap voorwaarts te zetten: lesgeven in naaien en tekenen. De vrouw heeft, ondanks de behaalde successen, nu een ander doel: ruimte bieden aan alle mensen die hun creativiteit ten volle willen benutten. Mimi G Style is nu een merknaam dat een miljoen dollar waard is.

Het is niet gemakkelijk om je leven te veranderen, om een ​​passie te kunnen cultiveren en er een winstgevende baan van te maken, maar dit verhaal leert ons dat door te riskeren - door kleine stappen tegelijk te nemen - ontevredenheid en donkere momenten kunnen worden omgezet in een kans.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt