Een schoonmoeder met een "giftige" houding kondigt de zwangerschap van haar schoondochter aan: ze krijgen ruzie

Janine image
door Janine

09 Maart 2021

Een schoonmoeder met een "giftige" houding kondigt de zwangerschap van haar schoondochter aan: ze krijgen ruzie
Advertisement

Het is bekend dat schoonmoeders erg opdringerig kunnen zijn, vanuit verschillende gezichtspunten, en worden in feite door veel stellen vaak beschouwd als de belangrijkste reden voor ruzie. Natuurlijk zijn er ook veel schoonmoeders die de privacy van anderen respecteren en die nooit over bepaalde onderwerpen zouden praten. Een vrouw genaamd Cari, beter bekend op TikTok als @momma121521, deelde op internet de "ernstige" fout die de moeder van haar man hen beiden zou hebben aangedaan: "Ze heeft aan iedereen verteld dat ik zwanger ben, voordat ik het zelf kon vertellen.” Het lijkt misschien een kleinigheid, maar aan vrienden en familieleden aankondigen dat je in verwachting bent, zou een moment van gedeelde vreugde moeten zijn dat in de eerste plaats vanuit het paar zelf komt. Zeker niet van de schoonmoeder. Wat de situatie nog onaangenamer maakte, was het feit dat Cari de vrouw expliciet had verteld dat ze dat mooie nieuws nog aan niemand mocht vertellen.

via TikTok / momma121521

TikTok / momma121521

TikTok / momma121521

In de video die viraal ging, vraagt ​​Cari aan de gebruikers: "Vertel me wat jouw schoonmoeder heeft gedaan... ik zal beginnen". Haar verhaal lijkt een typisch geval te beschrijven waarin een bemoeizuchtige schoonmoeder niet op haar plaats bleef en een moment van vreugde voor haar zoon en zijn vrouw verpestte. Cari zei dat ze zijn moeder het mooie nieuws had verteld, waarover de vrouw erg enthousiast was: ze zou oma worden! Zo enthousiast dat ze hardop zei: "Oh mijn God, ik kan niet wachten om het nieuws overal op Facebook te posten en het iedereen te vertellen!" Cari vertelde de vrouw daarop heel duidelijk om het nieuws niet te verspreiden en het aan niemand te vertellen, aangezien zij en haar man hadden besloten het aan wat familieleden aan te kondigen en het nieuws niet op sociale media te publiceren, in ieder geval voor een paar weken. Een verzoek dat totaal werd genegeerd door de schoonmoeder die het desondanks van de daken schreeuwde.

Advertisement
TikTok / momma121521

TikTok / momma121521

Je kunt je de teleurstelling van de vrouw voorstellen toen ze, kijkend naar de berichten op haar tijdlijn op Facebook, ontdekte dat haar schoonmoeder haar zwangerschap had aangekondigd. Waarschijnlijk is dit slechts een “banaal" voorbeeld van hoe een schoonmoeder kan bijdragen aan het ongelukkig maken van een stel, maar veel gebruikers hebben zich onder de video van Cari uitgelaten.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

De uitnodiging van het meisje was vanaf het begin duidelijk, oftewel: "Vertel me wat je schoonmoeder heeft gedaan", en geen van de aanwezigen had ernstiger situaties dan dit incident.

Wat voor schoonmoeder heb jij? Hopelijk niet zoals die van Cari!

Advertisement