Een priester wordt gefotografeerd terwijl hij de mis opdraagt met zijn zieke hond op schoot: hij wil hem niet alleen laten - BekijkDezeVideo.nl
x
Een priester wordt gefotografeerd terwijl…
Op zijn vijftigste wil hij niet werken en het huis uit: zijn moeder vraagt ​​de rechter om uitzetting van haar zoon Transgender vrouw zorgt voor gehandicapte broer:

Een priester wordt gefotografeerd terwijl hij de mis opdraagt met zijn zieke hond op schoot: hij wil hem niet alleen laten

20 Maart 2021 • Door Janine
5.773
Advertisement

Wanneer onze trouwe viervoeters ziek worden of hun laatste dagen leven, voelen we ons verdrietig en wanhopig, net alsof we ons zorgen maken over een oude vriend. Helaas is het nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van iemand, ook je hond niet. Wat je in ieder geval probeert, is toch proberen het dier zoveel mogelijk te troosten, zeker als het einde nadert. Hoewel het misschien moeilijk is om sommige persoonlijke situaties, zoals werkafspraken, te combineren met een lijdend dier, proberen we altijd te doen wat we kunnen. Dit zijn precies de redenen die een priester, wiens foto op Twitter begon te circuleren, ertoe bracht de mis op te dragen met zijn zieke hond op schoot.

De religieuze verontschuldigde zich bij de gelovigen, maar zei ook dat hij een weerloos en ziek wezen als zijn hondje niet alleen kon laten. "Als ik hem alleen laat, zal hij boos worden en huilen", zei de priester tijdens de mis om zich te verontschuldigen. Het was ongetwijfeld een gebaar van grote liefde naar zijn huisdier toe, maar ondanks alles wist de foto toch veel negatieve commentaren te genereren. De jonge vrouw die de afbeelding op Twitter publiceerde, werd in feite gedwongen deze te verwijderen, juist vanwege de opmerkingen, zowel negatief als positief, die zich begonnen op te stapelen.

Onder de meest kritische waren er die zeiden: "Misschien vergat hij dat hij de heilige mis ging vieren in plaats van naar het park te gaan!” Blijkbaar beschouwden de meest woedende critici de aanwezigheid van de hond als een respectloze daad.

Maar wat is er mis met het bieden van een beetje troost aan een stervend dier? De priester stopt niet met het opdragen van de mis of het vervullen van zijn rol alleen maar omdat hij een hond op schoot heeft.

Wat vind jij?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt