6-jarige jongen geeft met zijn spaargeld een roos aan elke vrouw in de buurt: een echte gentleman

Janine image
door Janine

06 April 2021

6-jarige jongen geeft met zijn spaargeld een roos aan elke vrouw in de buurt: een echte gentleman
Advertisement

Als je nog maar 6 jaar oud bent maar de etiquette al door je aderen stroomt, betekent dit dat de ouders hun zoontje op zeer jonge leeftijd hebben opgevoed en grootgebracht tot een echte heer. We weten dat het tegenwoordig steeds moeilijker wordt om getuige te zijn van vriendelijke en elegante daden, maar er is een 6-jarige jongen die van hoffelijkheid zijn eigenschap heeft gemaakt en die alle vrouwen in zijn wijk verbaasde met een gebaar dat niemand had verwacht!

via CBC News

Advertisement
CBC/Facebook

CBC/Facebook

De jongen heet Casey Boyd, hij is pas zes jaar oud, maar dankzij zijn vriendelijke aard en zijn zeer galante karakter besloot hij het wekelijkse zakgeld dat zijn ouders hem gaven een heel jaar opzij te leggen om veel rozen te kunnen kopen om aan alle vrouwen in zijn buurt te schenken: de aanleiding voor dit gebaar van onverwachte vriendelijkheid en hoffelijkheid was, onnodig te zeggen, 14 februari, oftewel Valentijnsdag!

Casey legde al zijn spaargeld een heel jaar opzij en besloot kleurrijke en verse rozen uit eigen zak te kopen voor 155 vrouwen in zijn buurt in Main Brook, in Canada.

Advertisement
CBC/Facebook

CBC/Facebook

Natuurlijk waren de meisjes en volwassen vrouwen van Main Brook niet alleen verrast door het buitengewoon vriendelijke gebaar van de 6-jarige, maar sommigen lieten zelfs tranen van vreugde bij het ontvangen van een geurige en prachtige roos: in ruil daarvoor ontving Casey een overvloed aan liefkozingen en knuffels!

Maar de mooiste roos van het vrijgevige kind was die aan zijn moeder, Lynn, aan wie de kleine geen enkele bloem gaf, maar een enorm en kleurrijk boeket: Lynn was tenslotte de belangrijkste vrouw in zijn leven!

CBC/Facebook

CBC/Facebook

Afgaande op de beelden die getuigen van dit prachtige initiatief, lijkt het erop dat het idee van de kleine Casey een schot in de roos was: hij spaart tenslotte al wat centjes om de aankoop van andere rozen te kunnen kopen, zoals hij zelf eerlijk toegaf, voor de volgende Valentijnsdag: we zijn er zeker van dat de vrouwen in zijn wijk volgend jaar weer gelukkig zullen zijn als nooit tevoren!

Geweldig, kleine Casey!

Advertisement