Vier zussen zijn tegelijkertijd zwanger en zullen met een paar maanden verschil bevallen van hun kinderen

Janine image
door Janine

05 April 2021

Vier zussen zijn tegelijkertijd zwanger en zullen met een paar maanden verschil bevallen van hun kinderen
Advertisement

Zou je ooit geloven dat zwangerschap “besmettelijk” kan zijn? Nee, we hebben het zeker niet over een of ander soort virus, maar hoe groot de kans is, als een vrouw zwanger wordt, dat de vrouwen om haar heen, of ze nu zussen, nichten, familieleden of gewoon vriendinnen zijn, in korte tijd ook zwanger worden. Het ongelooflijke verhaal dat we je vandaag willen vertellen, speelt zich af in Californië en betreft vier speciale zussen, protagonisten van een meer unieke dan zeldzame gebeurtenis!

via CBS Local

Advertisement

We hebben het over het merkwaardige geval van de zussen Gaines: Katie, Haley, Amy en Caroline, alle vier geboren met 18 maanden verschil (twee van hen zijn in feite tweelingzusjes), en alle vier verwachten momenteel hun eerste baby. Hoe is dit mogelijk, zouden ze erover hebben gesproken en hebben besloten om de zwangerschap te “plannen” om elkaar te ondersteunen?

In werkelijkheid lijkt het erop dat dit niet precies het geval is, integendeel, de zussen Gaines hebben herhaaldelijk verklaard dat deze vier zwangerschappen helemaal niet gepland zijn, maar dat ze zich door deze zeldzame gebeurtenis nu wel jonger, sprankelend en vol enthousiasme voelen voor de toekomst die zal komen voor de familie die onvermijdelijk aan het uitbreiden is!

Advertisement
CBS Local Sacramento

CBS Local Sacramento

De eerste die zwanger raakte, was Katie, die werd gevolgd door de andere drie zussen; twee van hen verwachten een jongetje, terwijl de andere twee zussen reikhalzend uitkijken naar de komst van twee meisjes! Een bijzonder zeldzame gebeurtenis, dat zelden op zo'n wijdverspreide manier voorkomt, voor vier zussen die niet alleen op biologisch niveau veel delen.

Omgaan met vier zwangerschappen tegelijk is echter helemaal niet zo eenvoudig als het lijkt, maar we zijn er absoluut zeker van dat Katie, Haley, Amy en Caroline Gaines in staat zullen zijn om door dit voor hun leven zo belangrijke moment te beleven met kordaatheid en vastberadenheid. Immers, voor het eerst moeder worden en allemaal tegelijk is niet echt iets dat elke dag gebeurt, toch?

Gefeliciteerd, zussen Gaines!

Advertisement