Een man neemt ontslag en vraagt ​​om liquidatie: de voormalige werkgever betaalt alles in centen uit

Janine image
door Janine

10 April 2021

Een man neemt ontslag en vraagt ​​om liquidatie: de voormalige werkgever betaalt alles in centen uit
Advertisement

Ben je tevreden met je werk? We hopen het, want we zijn ons er terdege van bewust dat de werkdynamiek tussen bazen en collega's niet altijd goed is. Andreas Flaten, werkzaam in een autoreparatiewerkplaats die bekend staat als "A OK Walker Autoworks", weet er alles van, die misschien meer dan een paar problemen had met betrekking tot zijn functie. De man diende zijn ontslag in, maar de CEO van het bedrijf, Miles Walker, was niet bepaald blij dat hij afscheid moest nemen van een van zijn medewerkers. Hij toonde zich allerminst bereid Andreas de juiste liquidatie te geven, zelfs na herhaaldelijke verzoeken. Uiteindelijk vond Andreas zich voor het bedrag van 91.500 bronzen munten, ingevet en vergezeld van een brief. Die grote hoeveelheid munten, praktisch onbruikbaar, was de liquidatie van Andreas, oftewel 915 dollar!

via NY Times

Advertisement
Facebook / Coinster

Facebook / Coinster

De berg munten die Andreas in handen had, waren volkomen onbruikbaar, ook vanwege het feit dat ze waren besprenkeld met een olieachtige substantie. Hij en zijn partner probeerden er een paar schoon te maken, maar na een paar uur hadden ze maar vijf dollar opzij gelegd! Kortom, deze werknemer werd letterlijk gestraft door zijn werkgever voor het simpele feit dat hij ontslag had genomen en het geld had gevraagd dat hem verschuldigd was voordat hij vertrok. De redenen waarom Andreas de werkplaats verliet en uiteindelijk besloot ontslag te nemen, houden in feite verband met het totale gebrek aan gevoeligheid van zijn voormalige werkgever. Met het uitbreken van de pandemie moest Flaten soms zijn zoon ophalen van de kinderopvang en een paar uur eerder weggaan. Hoewel er sinds het begin van de werkperiode enkele afspraken waren gemaakt tussen de twee partijen, trok de baas van Flaten zich in tijden van nood terug.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Om het allemaal nog erger te maken. Na herhaalde verzoeken om betaling van zijn liquidatie, bevond Flaten zich met een berg munten op de oprit. De brief, die duidelijk beledigend was, bevatte het salaris van Flaten, maar geen cheque. Die 91.500 munten waren in feite zijn liquidatie!

De partner van Flaten deelde het verhaal en plaatste een video over dit ongelukkige incident. Op deze manier heeft de jongeman de sympathie van velen gewekt, waaronder Coinstar, een bedrijf dat zich bezighoudt met het omzetten van wisselgeld in contanten.

REMEMBER THAT STORY I POSTED A COUPLE OF WEEKS BACK ABOUT AN EMPLOYER PAYING A FORMER WORKER IN THOUSANDS OF PENNIES? ...

Pubblicato da Nick Beres NC5 su Sabato 3 aprile 2021

Dankzij de tussenkomst van Coinstar was Flaten in staat om het probleem van het schoonmaken van de munten op te lossen en bovenal kreeg hij er bankbiljetten voor, waardoor de wraakzuchtige operatie van zijn ex-bedrijf effectief teniet werd gedaan.

Helaas handelde de werkplaats waarin Flaten werkte op een legale manier, ondanks het feit dat zijn baas een niveau van empathie en begrip toonde dat gelijk was aan nul. We hopen van harte dat jouw werkomgeving heel anders is dan deze!

Advertisement