Een schoonmoeder ontdekt tijdens het verlovingsfeest dat haar schoondochter de dochter is die ze toen ze jong was kwijt was geraakt

Janine image
door Janine

09 April 2021

Een schoonmoeder ontdekt tijdens het verlovingsfeest dat haar schoondochter de dochter is die ze toen ze jong was kwijt was geraakt
Advertisement

Het verhaal dat we je gaan vertellen is niet alleen het resultaat van een van de vele en ongelooflijke toevalligheden van het leven, maar je zou er ook een spannende roman over kunnen schrijven, of een meeslepende en absurde film. Net zoals het absurd is wat er gebeurde tijdens het verlovingsfeest van een Chinees stel; wat de moeder van de toekomstige bruidegom die dag zou hebben ontdekt, zou ieders leven voor altijd hebben veranderd; maar gelukkig heeft dit verhaal ook een gelukkig einde, de beste sprookjes waardig die je ooit hebt gelezen en waar je ooit van hebt gedroomd!

via Oriental Daily

Advertisement
Oriental Daily

Oriental Daily

Het beruchte verlovingsfeest vond plaats op 31 maart 2021 in de Chinese stad Suzhou, toen de moeder van de aanstaande bruidegom voor het eerst een detail opmerkte dat ze nog nooit eerder had opgemerkt: de vriendin van haar zoon had een moedervlek op haar hand die precies identiek was aan de moedervlek die de dochter van de vrouw had, die ze was kwijtgeraakt toen ze jong was en nooit meer had teruggevonden.

Gegrepen door twijfel en emotie, benaderde de vrouw de ouders van het meisje die uiteindelijk, ook overweldigd door de grote emotie, onthulden dat ze haar 20 jaar eerder hadden geadopteerd toen ze op straat werd gevonden. De schokkende onthulling maakte van het verlovingsfeest een hartverwarmende filmscène: de aanstaande bruid en de biologische moeder omhelsden elkaar weer nadat ze elkaar twintig jaar niet hadden gezien!

Advertisement
Oriental Daily

Oriental Daily

Hoe kan er een gelukkig einde zijn aan een toekomstig huwelijk met zo'n onthulling? In werkelijkheid kwam alles goed, want de biologische moeder van de bruid onthulde aan haar zoon dat ook hij jaren na de plotselinge verdwijning van het meisje was geadopteerd. Om deze reden, aangezien was vastgesteld dat er geen directe biologische relatie was tussen de twee toekomstige echtgenoten, kon het huwelijk tussen de twee gewoon doorgaan en verliep alles met een gelukkig en zorgeloos einde zoals in de mooiste sprookjes!

Is het niet ongelooflijk? Nu is deze vrouw de biologische moeder van de vrouw met wie... haar geadopteerde zoon gaat trouwen! Iets wat rechtstreeks uit een van de meest absurde en ongelooflijke films die je ooit hebt gezien lijkt te komen, maar dat echt is gebeurd, en we zijn er zeker van dat deze “ingewikkelde" Chinese familie het nooit zal vergeten!

Advertisement