In 30 jaar heeft hij zijn vrouw nooit geholpen met het schoonmaken van het huis: vandaag moet hij haar een schadevergoeding van 60.000 euro betalen - BekijkDezeVideo.nl
x
In 30 jaar heeft hij zijn vrouw nooit…
Ze ontvangt een sms met de tekst “Je dochter gaat uit met een zwarte man” maar ze geeft hem lik op stuk Een man neemt ontslag en vraagt ​​om liquidatie: de voormalige werkgever betaalt alles in centen uit

In 30 jaar heeft hij zijn vrouw nooit geholpen met het schoonmaken van het huis: vandaag moet hij haar een schadevergoeding van 60.000 euro betalen

11 April 2021 • Door Janine
5.570
Advertisement

Huishoudelijke klusjes zijn voor veel mensen een doorn in het oog, maar ze zijn absoluut noodzakelijk als je niet door stof en vuil wilt worden overspoeld. Wanneer je als koppel leeft, is het bijna altijd de vrouw die de situatie onder handen neemt en voor de schoonmaak zorgt. Normaal gesproken zou ook de partner mee moeten helpen en zo de last die op hen beiden weegt, in evenwicht houden. Er zijn echter mannen die bewust besluiten geen vinger uit te steken en hun partner alles te laten doen. Het doet er weinig toe of ook zij een zware baan en andere verplichtingen heeft, huishoudelijke taken blijven vandaag de dag nog steeds “een vrouwenzaak”. Uit Portugal komt echter bizar nieuws dat een lans breekt ten gunste van al die getrouwde vrouwen die jarenlang het huis hebben moeten schoonmaken zonder hulp van hun echtgenoten.

via: Mediapart

Slecht nieuws voor degenen die gewend zijn om na het werk thuis te komen en comfortabel op de bank te zitten om uit te rusten, en erover klagen dat ze zo moe zijn. Een man die zijn vrouw al 30 jaar nooit heeft geholpen met het huishouden, riskeert nu veel geld te moeten betalen ter "compensatie". Het verhaal speelde zich af in Portugal, in Barcelos, waar de rechtbank op 24 maart 2021 de man veroordeelde zijn ex-vrouw te compenseren door hem te bevelen het bedrag van 60.000 euro te betalen. De reden? Als het niet al duidelijk was, verduidelijkte de rechtbank de beslissing met deze woorden:

"Wanneer huishoudelijk werk uitsluitend of hoofdzakelijk door een van de leden van het paar wordt verricht, zonder compensatie, leidt dit tot een echte verarming van deze persoon en omgekeerd tot een automatische verrijking van de partner die vrij is van huishoudelijk werk en die bijgevolg gratis kunnen profiteren van het resultaat van dit werk".

Een voorbeeld van hoe je je kunt voelen na het schoonmaken van het hele huis...

Het kwam deze man duur te staan om gedurende 30 jaar huwelijk nooit de afwas te willen doen of te dweilen. In China en Argentinië waren dit soort gevallen al eens voorgekomen, maar in Europa waren dergelijke verhalen nog niet vertoond.

Huishoudelijke klusjes zijn voor iedereen vermoeiend en zeker een bron van grote spanning en discussies binnen een stel; we zijn er echter van overtuigd dat het met de juiste balans heel goed mogelijk is om zo'n taak te overleven! Wanhoop dus niet en wapen jezelf met een doekje en een stofzuiger.

Tags: AbsurdVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt