Ze trouwen op de pier van een meer en wanneer de trouwringen worden uitgewisseld, valt de ring van de bruid in het water: het tafereel is surrealistisch

Janine image
door Janine

17 April 2021

Ze trouwen op de pier van een meer en wanneer de trouwringen worden uitgewisseld, valt de ring van de bruid in het water: het tafereel is surrealistisch
Advertisement

Het huwelijksfeest zou, voor degenen die ervoor kiezen om te trouwen, een van de mooiste dagen moeten zijn om samen te leven met hun partner en al degenen die van elkaar houden en die deel uitmaken van hun leven. Het is een dag die meestal tot in de puntjes is gepland en die niemand ooit met iets onverwachts wil bederven. Andrew en Marlee Kent zijn een hecht jong stel uit Washington dat romantisch had besloten te trouwen op een pier in Lake Tahoe, in Californië. Een keuze die even romantisch als ongepast is: in een poging de trouwring te pakken en om de ringvinger van zijn vrouw te doen, liet de bruidegom de ring verstrooid in het water vallen! Alles ging perfect, maar toen Andrew de ring uit zijn zak haalde, volgden momenten van paniek en ongeloof.

via Insider

Advertisement
Youtube / Inside Edition

Youtube / Inside Edition

De golven leken zo romantisch, als achtergrond voor die prachtige dag vol liefde, maar het duurde maar even voordat ze in een echte nachtmerrie veranderden. Toen Andrew de mooie ring van Tiffany & co. tevoorschijn haalde leek het alsof een liefdesdroom op het punt stond gekroond te worden, maar door een moment van afleiding en een windvlaag ging de ring recht het water in, tussen de spleten van de pier. We kunnen ons de wanhoop van het bruidspaar op dat moment alleen maar voorstellen! In een video van de scène zien we de twee pasgetrouwden over de pier gebogen om een ​​glimp van de ring op te vangen. Zoals ze later verklaarden, was de ring namelijk duidelijk zichtbaar op een rotsblok, en Andrew was van plan om de ceremonie te onderbreken om de ring te pakken. Alle aanwezigen adviseerden hem echter niet in het water te duiken vanwege het nog steeds erg koude water van het meer. De huwelijksviering ging door zonder ring, maar voor Marlee Kent was het geen probleem: "Ik ben alleen geïnteresseerd in trouwen met Andrew." De bruidegom kon in ieder geval wel zijn trouwring aan zijn vinger dragen.

Advertisement
Youtube / Inside Edition

Youtube / Inside Edition

Gelukkig kreeg het paar de ring van Marlee de volgende dag terug, dankzij de onschatbare hulp van Phill Abernathy, een duikliefhebber die het paar had opgespoord op een Facebook-groep die zich bezighield met deze sport. Het echtpaar hielp Phill door te proberen een steentje in de scheur van de pier te laten vallen, min of meer op dezelfde plek waar de ring de dag ervoor moet zijn gevallen. Uiteindelijk was de "redding" van de ring succesvol en viel er een last van de schouders van het paar, bezorgd dat ze een zo kostbaar en belangrijk juweel voor altijd verloren zouden hebben.

Eind goed, al goed, en we kunnen dit paar alleen maar veel geluk wensen!

Advertisement