Ze trouwen op de pier van een meer en wanneer de trouwringen worden uitgewisseld, valt de ring van de bruid in het water: het tafereel is surrealistisch - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze trouwen op de pier van een meer en…
Een man en zijn vrouw adopteren de 5 dochters van de zus die overleed door het Coronavirus:

Ze trouwen op de pier van een meer en wanneer de trouwringen worden uitgewisseld, valt de ring van de bruid in het water: het tafereel is surrealistisch

17 April 2021 • Door Janine
1.071
Advertisement

Het huwelijksfeest zou, voor degenen die ervoor kiezen om te trouwen, een van de mooiste dagen moeten zijn om samen te leven met hun partner en al degenen die van elkaar houden en die deel uitmaken van hun leven. Het is een dag die meestal tot in de puntjes is gepland en die niemand ooit met iets onverwachts wil bederven. Andrew en Marlee Kent zijn een hecht jong stel uit Washington dat romantisch had besloten te trouwen op een pier in Lake Tahoe, in Californië. Een keuze die even romantisch als ongepast is: in een poging de trouwring te pakken en om de ringvinger van zijn vrouw te doen, liet de bruidegom de ring verstrooid in het water vallen! Alles ging perfect, maar toen Andrew de ring uit zijn zak haalde, volgden momenten van paniek en ongeloof.

via: Insider

De golven leken zo romantisch, als achtergrond voor die prachtige dag vol liefde, maar het duurde maar even voordat ze in een echte nachtmerrie veranderden. Toen Andrew de mooie ring van Tiffany & co. tevoorschijn haalde leek het alsof een liefdesdroom op het punt stond gekroond te worden, maar door een moment van afleiding en een windvlaag ging de ring recht het water in, tussen de spleten van de pier. We kunnen ons de wanhoop van het bruidspaar op dat moment alleen maar voorstellen! In een video van de scène zien we de twee pasgetrouwden over de pier gebogen om een ​​glimp van de ring op te vangen. Zoals ze later verklaarden, was de ring namelijk duidelijk zichtbaar op een rotsblok, en Andrew was van plan om de ceremonie te onderbreken om de ring te pakken. Alle aanwezigen adviseerden hem echter niet in het water te duiken vanwege het nog steeds erg koude water van het meer. De huwelijksviering ging door zonder ring, maar voor Marlee Kent was het geen probleem: "Ik ben alleen geïnteresseerd in trouwen met Andrew." De bruidegom kon in ieder geval wel zijn trouwring aan zijn vinger dragen.

Gelukkig kreeg het paar de ring van Marlee de volgende dag terug, dankzij de onschatbare hulp van Phill Abernathy, een duikliefhebber die het paar had opgespoord op een Facebook-groep die zich bezighield met deze sport. Het echtpaar hielp Phill door te proberen een steentje in de scheur van de pier te laten vallen, min of meer op dezelfde plek waar de ring de dag ervoor moet zijn gevallen. Uiteindelijk was de "redding" van de ring succesvol en viel er een last van de schouders van het paar, bezorgd dat ze een zo kostbaar en belangrijk juweel voor altijd verloren zouden hebben.

Eind goed, al goed, en we kunnen dit paar alleen maar veel geluk wensen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt