Ze wordt zwanger van een tweeling en de onvruchtbare partner van haar ex vraagt ​​haar deze aan haar toe te vertrouwen - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze wordt zwanger van een tweeling en…
Alleenstaande vader leert het haar van zijn dochter te knippen en leert nu andere vaders in moeilijkheden om het ook te doen Hij geeft zijn vrouw een jurk voor haar verjaardag die twee maten te klein is:

Ze wordt zwanger van een tweeling en de onvruchtbare partner van haar ex vraagt ​​haar deze aan haar toe te vertrouwen

15 April 2021 • Door Janine
5.330
Advertisement

Geconfronteerd worden met een zwangerschap zonder de aanwezigheid van de mannelijke partner kan een lang en zeer moeilijk proces zijn. Natuurlijk zullen er altijd ouders, familieleden of vrienden zijn die hun steentje zullen bijdragen en de toekomstige moeder in moeilijkheden een handje zullen helpen, maar de psychologische steun van de vader is soms essentieel. In een vergelijkbare situatie bevond zich een zwangere vrouw die door haar partner was verlaten om terug te keren naar zijn ex-vriendin...

Hoewel een dergelijk verhaal veel zwangere vrouwen is overkomen, houdt het hier niet op, dit is slechts het begin van een werkelijk ongelooflijk verhaal. De anonieme vrouw, die van zich af wilde schrijven op een Reddit-groep om gebruikers te vragen wat ze dachten over wat ze doormaakte, zei dat ze door haar vriend in de steek was gelaten voor zijn ex, een vrouw die niet vruchtbaar was en dus op de natuurlijk manier geen kinderen kon krijgen. Dit is wat de auteur van dit absurde verhaal vertelde: "Ik ging drie maanden om met een man die Joe heette voordat hij me verliet om terug te gaan naar zijn ex Kim. Meteen nadat we uit elkaar waren gegaan, kwam ik erachter dat ik zwanger was en nu ben ik 24 weken. Ik liet het hem weten en hij was uitzinnig. Het bleek dat zijn vriendin vruchtbaarheidsproblemen had en waarschijnlijk nooit op natuurlijke wijze zwanger zou kunnen worden en hij wilde altijd al vader worden. Weer bij elkaar komen was voor ons beiden uitgesloten, dus Joe is nog steeds bij zijn vriendin.

Ik ontmoette ze bij hen thuis en Kim zei dat ze betrokken wilde worden bij mijn zwangerschap omdat ze uiteindelijk de stiefmoeder van de kinderen zou zijn. Ze begon me te vertellen dat ik thuis moest bevallen, hoe ik borstvoeding moest geven, dat ze een jongen en een meisje wilde, en dat ze wilde dat de baby's haar mamma zouden noemen net zoals ze mij ook mamma zouden noemen. Ik onderbrak haar onmiddellijk en vertelde haar dat ik zelf de beste keuzes zou maken voor mijn kinderen en mijn lichaam en ik ging weg!"

Maar de nachtmerrie eindigde daar niet. De vrouw zei dat Kim in de weken erna alles wilde weten over haar zwangerschap, haar eetgewoonten, lichaamsbeweging en haar ook advies wilde geven over hoe en wanneer ze verlof moest vragen om officieel met zwangerschapsverlof te gaan. Dit alles was te veel voor de zwangere vrouw, die zich steeds meer een “draagmoeder” voelde; Kim had zelfs een babyshower georganiseerd zonder dat zij, de biologische moeder van de tweeling, was uitgenodigd: “Vervolgens gaf ze een gender reveal feestje en plaatste het op sociale media. Ik was niet eens uitgenodigd. Ze kondigde ook aan dat ze een babyshower zou organiseren. Ik gaf commentaar op haar berichten en zei dat ze me niet meer als een draagmoeder moest behandelen, dat de kinderen niet van haar waren en dat Joe geen rechten of voogdij over de kinderen had totdat ze werden geboren.”

De auteur van de post sluit haar absurde verhaal af door te zeggen dat de familieleden van haar ex-partner haar nu ondankbaar vinden en dat de schoonmoeder de vrouw zelfs heeft gevraagd om haar tenminste één van de tweeling te geven. Het spreekt voor zich dat alle Reddit-gebruikers massaal de kant van de toekomstige biologische moeder hebben gekozen en de acties en woorden van Joe, zijn partner Kim en hun familieleden hebben veroordeeld.

Wat een ongelofelijk verhaal!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt