Ze gaat uit met een jonge boer en hij geeft haar een wiel kaas van 12 kg op de eerste date

Janine image
door Janine

16 April 2021

Ze gaat uit met een jonge boer en hij geeft haar een wiel kaas van 12 kg op de eerste date
Advertisement

Er wordt gezegd dat in de liefde alles is toegestaan, als het doel is om zoveel mogelijk indruk te maken op de persoon die onze dagen elke keer dat we hem of haar ontmoeten, mooier maakt. De eerste date is altijd een belangrijk moment, omdat het vol spanningen en verwachtingen is, en dus probeert bij deze gelegenheid de man, of de vrouw, de eerste stap te zetten om de ander te verleiden. Er zijn er die met een boeket bloemen komen, anderen met een doos chocolaatjes, en er zijn er die daarentegen degene waarvan ze hopen dat het hun toekomstige partner zal zijn verblijden met een wiel kaas van 12 kg! Dit is wat er gebeurde met een Amerikaans meisje na haar eerste date met een jonge boer. De post over de date werd met ironie beschreven door de zus van het meisje en ging meteen viraal.

Zou kaas de sleutel kunnen zijn om het hart van elke vrouw te openen?

via Twitter / devilmeadow

Advertisement
Twitter / devilmeadow

Twitter / devilmeadow

De post verscheen op Twitter en beschreef het ongebruikelijke afspraakje in een paar woorden: "Vanavond ging mijn zusje uit met een jonge boer, die besloot haar een wiel kaas van 12 kg te geven...". Dit alles ging gepaard met de bizarre foto van de gigantische kaas en de twee zussen buitengewoon geamuseerd door dat onverwachte geschenk. Sommigen noemen het misschien "ongepast", maar wat als dit in plaats daarvan de echte sleutel zou zijn om een ​​vrouw te veroveren? In feite deelde hetzelfde meisje later een foto van een fragment uit een oud boek, waarin het werd aanbevolen om een ​​vrouw wat kaas te geven, om haar hart te veroveren. Het was een oud boek met een lijst van alle bijgeloven en mogelijke "grootmoeders remedies" om een ​​vrouw te kunnen veroveren, wat de hele gebeurtenis nog leuker maakte. "Oh mijn God, zelfs het boek zegt dat het werkt!", postte het meisje gekscherend op Twitter.

Advertisement
Twitter / devilmeadow

Twitter / devilmeadow

We weten niet precies wat het meisje van dit gebaar vindt, behalve dat ze het buitengewoon grappig vindt, en daarom weten we niet of er een tweede date zal zijn of niet. Zeker is dat het gebaar van de jongen, op zijn eigen manier, heel lief was en we waarderen zijn toewijding en hartelijkheid. We hopen dat je hem een ​​kans geeft!

Advertisement