Hij plaatst walgelijke foto's van de keuken van het restaurant waar hij werkt en wordt ter plekke ontslagen

Janine image
door Janine

19 April 2021

Hij plaatst walgelijke foto's van de keuken van het restaurant waar hij werkt en wordt ter plekke ontslagen
Advertisement

Werken in restaurants is nooit gemakkelijk en we horen vaak van obers die afraden om uit eten te gaan. De reden? Omdat ze in die keuken van alles zien, ze zouden hun ergste vijand niet eens aanraden daar te gaan eten. Laten we zeggen dat er helaas veel restaurants en plekken zijn die doen alsof ze de hygiënestandaarden respecteren en hun klanten alleen producten en ingrediënten van lage kwaliteit aanbieden, maar dit zou niet normaal moeten zijn. Het is even duidelijk dat werknemers die publiekelijk proberen deze misstanden aan het licht te brengen door alle potentiële klanten te waarschuwen, gedoemd zijn hun baan voor altijd te verliezen. Dit was het lot van een Twitter-gebruiker genaamd "nick", die wat foto's wilde posten van de plek waar hij werkte, die een walgelijke achtergrond lieten zien die moeilijk te verteren was.

via Twitter / nick

Advertisement
Twitter / nick

Twitter / nick

Twitter-gebruiker "nick" liet de wereld het echte aspect zien van de ijsmachine op de plek waar hij werkte, evenals de vieze vloeren met vlekken die bedekt waren met eten en wie weet wat nog meer. Gruwelijke foto's die waarschijnlijk genoeg zouden zijn om de zaak te sluiten en die in plaats daarvan het ontslag van deze werknemer kostten.

Advertisement
Twitter / nick

Twitter / nick

Niet dat de manier van ontslag niet voorspelbaar was, maar wat te doen in deze gevallen? Met gesloten ogen elke situatie van onrecht die ons wordt opgelegd accepteren of reageren, voor een groter goed, ondanks dat wat er op het spel staat? We begrijpen dat dit niet altijd in elke situatie van toepassing is, ondanks de goede bedoelingen erachter. Daarom zal niemand dit soort persoonlijke keuzes beoordelen, maar klanten ingrediënten laten eten die slecht geconserveerd worden of zelfs vaak in contact komen met machines die voortdurend vuil en aangekoekt zijn, is echt absurd. In dit geval nam de ethiek van Nick het over.

Twitter / nick

Twitter / nick

De jongen heeft verschillende foto's gepubliceerd die heel goed de "achter de schermen" van de horecawereld illustreren, of in ieder geval een klein deel (we willen niet generaliseren, we zijn ervan overtuigd dat veel plaatsen de geldende hygiëneregels respecteren en dat ze proberen zich te concentreren op een betere kwaliteit van de dienstverlening).

Viralistas

Viralistas

Het spijt ons dat deze man op staande voet is ontslagen, maar we hopen dat zijn actie de ogen van de klanten van dat restaurant heeft geopend: de volgende keer zullen ze wel twee keer nadenken voordat ze daar gaan eten!

Advertisement