Ze wordt gedwongen haar droomhuis te verkopen omdat ze vanuit de keuken de buren kan zien douchen

Janine image
door Janine

23 April 2021

Ze wordt gedwongen haar droomhuis te verkopen omdat ze vanuit de keuken de buren kan zien douchen
Advertisement

Het kopen van een huis is altijd erg ingewikkeld, niet alleen vanwege een economische kwestie, maar ook omdat het noodzakelijk is om rekening te houden met een hele reeks parameters die de koper misschien nooit tevreden zullen stellen. Afhankelijk van je persoonlijke behoeften ga je op zoek naar en kies je vervolgens het "huis van je dromen": Pauline Boyd en haar man zijn verhuisd naar Schotland, op een landelijke locatie waar ze meer in contact kunnen zijn met de natuur en dichter bij hun familie, in de overtuiging dat ze de beste keuze hebben gemaakt. In feite respecteerde het gekozen huis volledig de behoeften van beide. Het is echt jammer dat ongeveer 3 jaar na de aankoop, en verschillende renovaties, een nieuwe wooneenheid vlak bij hen is gebouwd. Het nieuwe huis is zo dichtbij en zo slecht ingedeeld dat Pauline haar buren direct vanuit haar eigen keuken kan zien douchen! De situatie is zo gênant en ondraaglijk dat de vrouw koste wat het kost haar huis wil verkopen.

via Daily Record

Advertisement
Facebook / Halliday Homes

Facebook / Halliday Homes

Er is ongetwijfeld wat geluk voor nodig bij het maken van belangrijke keuzes zoals het kopen van een huis, maar het is ook zo dat bepaalde gebeurtenissen niet te voorspellen zijn. Pauline Boyd had niet kunnen vermoeden dat iemand een nieuw huis zou bouwen met een garage en een badkamer die op zo'n bizarre en onverwachte manier uitkijken op haar keuken. Terwijl ze met haar man aan het eten is, kan ze de buren zien douchen en er is geen manier om dat te vermijden, behalve door de jaloezieën te sluiten. Maar wat heeft het voor zin om in de “meest wilde” natuur te leven als je niet eens kunt profiteren van natuurlijk licht in huis? Pauline is niet van plan zichzelf op te sluiten, maar de situatie is zo stressvol geworden dat zowel zij als haar man zich als een goudvis voelen in een te klein aquarium.

Advertisement
Facebook / Pauline Gormley Boyd

Facebook / Pauline Gormley Boyd

"We zijn op het punt gekomen dat ons stressniveau echt omhoog is geschoten en het een serieuze impact op ons leven begint te krijgen: we moeten de gordijnen dicht houden, maar dat willen we niet!" zei Pauline. Nu is het echtpaar helaas genoodzaakt het huis te koop te zetten, ondanks enkele renovaties die werden uitgevoerd en zowel Pauline als haar man waren van plan om daar lang te blijven wonen. De kwestie van Pauline Boyd werd echter zorgvuldig bestudeerd, evenals haar aanklacht, maar helaas is er vanaf het begin een fout gemaakt bij de bouw van de nieuwe wooneenheden. Laten we hopen dat dergelijke fouten zich niet herhalen.

Echt jammer, want het huis zag er echt prachtig uit!

Echt jammer, want het huis zag er echt prachtig uit!

Facebook / Halliday Homes

Advertisement