Een leraar biedt aan om een ​​gehandicapte leerling op zijn schouders te dragen zodat ze mee op schoolreisje kan - BekijkDezeVideo.nl
x
Een leraar biedt aan om een ​​gehandicapte…
Hij probeert het collectegeld van de kerk te stelen, maar de priester rent sneller dan hem en laat hem arresteren Een meisje werd geboren met een merkwaardige pluk wit haar: een eigenschap die ze van haar moeder en grootmoeder heeft geërfd

Een leraar biedt aan om een ​​gehandicapte leerling op zijn schouders te dragen zodat ze mee op schoolreisje kan

03 Juni 2021 • Door Janine
13.700
Advertisement

Stel je voor dat je het enige gehandicapte kind in je klas bent en dat je vanwege je lichamelijke conditie niet kunt deelnemen aan het schoolreisje. Hoe erg zou je het vinden om een ​​soortgelijke ervaring te hebben? Ryan Neighbors, een 10-jarig meisje dat vanaf haar middel verlamd was door spina bifida, wilde met haar klasgenoten naar Ohio Park Falls gaan, maar stond voor een groot obstakel: hoe kon ze haar leeftijdsgenoten bijhouden, in een rolstoel? Ryans moeder was erg bezorgd en verdrietig, want ze wist dat haar dochter op schoolreisje wilde, net als alle kinderen. Een leraar van de school, Jim Neighbors, redde de situatie, die aanbood om het meisje de hele dag op zijn schouders te dragen.

Jim Neighbors was niet eens een van Ryans leraren, of een leraar die ooit enige interactie met het meisje had gehad, maar toen hij over de situatie hoorde, aarzelde hij niet om zich vrijwillig aan te melden voor de excursie. Het meisje was natuurlijk super blij: ze had net als ieder ander kind met haar klas op schoolreis kunnen gaan! Ryans moeder, Shelly King, had een manier voorgesteld om het vervoer en reizen van haar dochter gemakkelijker te maken door een speciale rugzak te gebruiken. En dankzij deze rugzak zorgde Jim Neighbors voor het geluk van een van de meest bijzondere leerlingen van de Tully Elementary School in Louisville, in Kentucky (VS).

Ryan was enthousaist en toen ze de kans kreeg om levende fossiele resten te zien, was haar vreugde overweldigend. Ze zal deze leraar nooit genoeg kunnen bedanken voor het mooie geschenk dat hij haar heeft gegeven. Ryans moeder sprak ook grote dankbaarheid uit voor de vriendelijkheid van Jim Neighbors, een man wiens naam ze niet eens kende, aangezien hij niet een van Ryans leraren was. Vorig jaar was Ryan helaas niet in de gelegenheid geweest om het schoolreisje bij te wonen, juist vanwege haar toestand - een echt onrecht!

Advertisement

De moeder van Ryan deelde de foto's van de reis op sociale media, verzamelde een groot aantal positieve reacties en promootte een heel belangrijke boodschap: "Aan iedereen die gedwongen wordt in een rolstoel te zitten: laat niets je stoppen! En wees niet bang om hulp te vragen. Er zijn zoveel goede mensen in de buurt die willen helpen.”

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt