Een harteloze vrouw stuurt cadeaus terug die niet op het verlanglijstje stonden voor haar baby - BekijkDezeVideo.nl
x
Een harteloze vrouw stuurt cadeaus terug…
Zandkastelen: 15 voorbeelden van creaties op het strand waar elke architect jaloers op zou zijn Tijdens de fotoshoot springt de bruidegom in het water om een ​​kind te redden dat dreigde te verdrinken

Een harteloze vrouw stuurt cadeaus terug die niet op het verlanglijstje stonden voor haar baby

12 Mei 2021 • Door Janine
1.733
Advertisement

De komst van een baby is een van de meest opwindende en ontroerende momenten voor een toekomstige moeder; vanaf het moment van de verwekking tot het wachten op de eerste echo's, de lange zwangerschap, de aankondiging van het goede nieuws aan vrienden en familieleden, tot de keuze van de naam van het kind en de feesten die de moeder organiseert om de komst van het nieuwe leven te vieren. Een wachttijd die in elk detail perfect moet zijn, zelfs bij de keuze van geschenken om aan het kind te geven, of het nu een jongen of een meisje is.


In de afgelopen jaren is de trend van het organiseren van een “babyshower” steeds modieuzer geworden, oftewel een feestje georganiseerd door de aanstaande moeder waarin ze vrienden en familieleden uitnodigt om het nieuwe leven dat op de wereld komt te vieren met muziek, eten en geschenken; een anonieme moeder wilde Mamas Uncut vertellen over haar nare ervaring met de gasten bij haar babyshower. Ze had een rigoureus wensenlijstje samengesteld met cadeautjes voor de baby die in de maanden daarna geboren zou worden, maar ze had nooit gedacht dat veel gasten hun eigen gang zouden gaan en een cadeautje zouden kopen dat niet op de reeds afgesproken wensenlijst stond. Wat moet je in dit geval doen?

De anonieme vrouw zei dat ze ervan werd beschuldigd gevoelloos en een “monster” te zijn nadat ze had aangekondigd dat ze alle cadeaus die ze had ontvangen die niet op het verlanglijstje stonden, zou terugsturen: “Hallo, je denkt dat ik fout ben, omdat ik vroeg om de bonnetjes van de gasten van de babyshower als ik merk dat mensen niets hebben gekocht van het verlanglijstje dat ik had specifiek had gemaakt van dingen die mijn kind en ik NODIG hebben? Als ik de kassabonnen heb, kan ik deze geschenken die ik echt niet nodig heb, terugsturen en ze te koop aanbieden aan degenen die ze echt nodig hebben. Ik had flessen nodig waar ik om vroeg om mijn baby elke dag te voeden. Ik wil niet die onesies waarvan mensen denken dat ze zo schattig zijn, maar die misschien niet mijn smaak zijn of niet de manier waarop ik mijn kind wil kleden."

De anonieme moeder vervolgde: "Ik wil het matras voor de wieg die ik heb uitgekozen waarop mijn baby (hopelijk) elke nacht zal slapen. Ik wil niet ondankbaar klinken, maar ik vind persoonlijk dat babyshowers voor de moeder en vader zijn, waardoor ze op de lange termijn geld besparen, nietwaar? Maar als niemand koopt wat de moeder en vader nodig hebben van de lijst en de moeder en vader het toch zelf moeten gaan kopen, is het doel ervan niet bereikt. Heb ik het volgens jullie mis?”

De meeste gebruikers van Mamas Uncut kozen de kant van de gasten met "ongewenste" geschenken, want ondanks alles is een geschenk altijd een geschenk uit het hart.

Wat denk jij ervan? Een te ondankbare moeder of heeft ze eigenlijk wel gelijk?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt