Hij stond elke dag om 4 uur 's ochtends op om met de bus naar school te gaan: een vip geeft hem een ​​auto - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij stond elke dag om 4 uur 's ochtends…
Hij verslaat op 6-jarige leeftijd kanker en wordt door zijn klasgenoten verwelkomd als een dappere held

Hij stond elke dag om 4 uur 's ochtends op om met de bus naar school te gaan: een vip geeft hem een ​​auto

13 Mei 2021 • Door Janine
1.865
Advertisement

Het is verbazingwekkend wat je met veel wilskracht kunt doen: studeren, werken, alles worden ondanks beperkte mogelijkheden… Je leeft natuurlijk niet in een sprookje - in het leven heb je naast natuurlijke vaardigheden ook een beetje geluk nodig! De inzet wordt echter vaak beloond en soms ook met een flinke dosis geluk. Dit keer is het de student Patrick Corey, een jongen die jarenlang om 4 uur 's ochtends wakker werd om op tijd zijn school, Tarrant High School, in Alabama (VS) te bereiken. Het verhaal van deze jonge student kwam naar buiten dankzij een foto waarop hij gekleed in een afstudeertoga te zien is: zelfs op de afstudeerdag liep Patrick met veel goede wil en geduld richting het instituut. Er was geen auto om hem te vergezellen; maar de jonge student was er inmiddels aan gewend geraakt.

via: People
foto: GoFund Me

Patrick Corey werd elke ochtend rond 4:30 wakker, zodat hij de bus kon halen die hem op tijd naar Tarrant High School zou brengen. Een behoorlijke inspanning, die hij zelfs op de dag van zijn afstuderen herhaalde. Alsof dat nog niet genoeg was, slaagde Patrick er nooit in om voor 18.30 of 19.00 uur thuis te komen, vanwege de busrit die voor die tijd nooit terugkeerde naar zijn huis. Patrick zegt echter dat hij gewoon deed wat "nodig was” en uiteindelijk werd hij beloond met een beetje geluk. De buschauffeur nam een ​​paar foto's van hem terwijl hij over straat liep in zijn afstudeertoga. De foto's gingen snel de wereld rond, werden bekeken door duizenden gebruikers en, zoals je je kunt voorstellen, voelden velen van hen mee met de situatie van Patrick.

foto: GoFund Me

De foto's in kwestie bereikten zelfs een lokaal radiostation, waar ze de aandacht trokken van een prominente komiek en radiopresentator, Rickey Smiley, die besloot de jongen te verrassen. Smiley gaf Patrick een auto en bood aan om ook zijn rijlessen te betalen. Een genereus gebaar waardoor Patrick kon blijven studeren en zich gemakkelijker met zijn eigen auto kon verplaatsen. Die foto's veranderden letterlijk het leven van Patrick, dus er werd ook een fondsenwervingspagina op GoFund Me geopend. De jongeman koos ervoor om zijn studie voort te zetten en ontving een studiebeurs van Jacksonville University, waar hij graag computertechniek wilde studeren.

Veel geluk voor deze ijverige student!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt