Een moeder van 11 kinderen is sinds haar huwelijk elk jaar zwanger: ze wil er 14 - BekijkDezeVideo.nl
x
Een moeder van 11 kinderen is sinds…
De gorilla ziet een nieuwe moeder en haar pasgeboren baby: ze reageert door haar haar welp door het glas te laten zien

Een moeder van 11 kinderen is sinds haar huwelijk elk jaar zwanger: ze wil er 14

13 Mei 2021 • Door Janine
7.769
Advertisement

Een baby verwachten, zwanger zijn, het negen maanden in je baarmoeder dragen en het daarna op de wereld zetten, is een van de mooiste dingen die kunnen gebeuren in het leven van een vrouw die ernaar verlangt moeder te worden; als het grootste verlangen binnen een gezin is om meer dan één kind te hebben, zijn mama en papa blij als er een nieuw, klein lid in huis wordt verwelkomd. Er zijn echter families die bijzonder productief zijn en die verschillende records over de hele wereld hebben gebroken, zoals degene waarover we je vandaag willen vertellen...

via: Metro UK

Maak kennis met Courtney Rogers, een vrouw die samenwoont met haar man Chris, een protestantse predikant, in Santa Fe, in New Mexico; de twee ontmoetten elkaar op een religieus evenement in 2007, trouwden het jaar daarop en sindsdien hebben ze 11 kinderen gekregen, sinds hun huwelijk elk jaar één... en ze zijn niet van plan te stoppen!

Naast moeder Courtney en vader Chris wonen er zes jongens en vijf meisjes in huize Rogers: de 11-jarige Clint, de negenjarige Clay, de achtjarige Cade, Callie van zeven, Cash van zes, de tweeling Colt en Case van vijf, Calena van vier, de twee jaar oude Caydie, Coralee van slechts 23 maanden en ten slotte Caris die zes maanden oud is.

Hoe slaag je erin om een ​​typische dag in zo'n groot gezin te organiseren? Courtney zegt dat het meest gecompliceerde deel 's ochtends is, wanneer mama en papa om half acht wakker worden en druk zijn om het ontbijt voor iedereen klaar te maken, ze te wassen, ze aan te kleden, ook al helpen de oudere kinderen hen beslist een handje.

Advertisement

Om te besparen op consumptie en gezinsuitgaven, hebben Chris en Courtney besloten om al hun 11 kinderen thuis op te voeden en te onderwijzen, net zoals zijzelf als kind thuisonderwijs kregen zonder naar school te gaan. In deze context is deze onvermoeibare moeder niet alleen een attente en liefdevolle mamma, maar ook een modellerares; de vrouw verklaarde bovendien dat thuis studeren goed is voor haar kinderen, omdat thuisonderwijs betekent dat elke les gemakkelijk kan worden aangepast aan de behoeften van de kleintjes en haar kinderen niet dwingt om urenlang stil in de klas te zitten. 

Er is ook veel kritiek op het gezinsleven van de Rogers, maar Courtney heeft ook voor hen een antwoord: "De mensen die mij vragen hoe ik voldoende aandacht kan schenken aan al mijn kinderen, zijn meestal degenen die hun kinderen naar school sturen. Ik begrijp hun logica niet aangezien ik 24/7 bij mijn kinderen ben..."

En het lijkt erop dat, ondanks de vele dagelijkse moeilijkheden, Chris en Courtney hier niet willen stoppen en hun toch al bijzonder uitgebreide familie nog verder willen uitbreiden: "We willen er zo mogelijk meer hebben, we willen er 12, en waarom niet, misschien wel 14 kinderen!"

Immers, als deze mama en papa erin slagen om zo'n druk gezin aan te kunnen, lijkt niets zo onmogelijk te bereiken in het leven, nietwaar?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt