Man vraagt ​​om echtscheiding: "Mijn vrouw wast niet, strijkt niet en kookt niet!" - BekijkDezeVideo.nl
x
Man vraagt ​​om echtscheiding: "Mijn…
Het meisje mag niet in de speeltuin omdat de moeder een “te korte broek Deze oma moet elke dag als

Man vraagt ​​om echtscheiding: "Mijn vrouw wast niet, strijkt niet en kookt niet!"

16 Mei 2021 • Door Janine
5.514
Advertisement

De rechten en gelijkheid voor de wet, zowel voor mannen als voor vrouwen, moeten allereerst thuis, in de gezinsomgeving, in praktijk worden gebracht. Hoe vaak hebben we klachten en verhalen van andere mensen gehoord dat hun partner niet actief is en niet helpt om het huis schoon en netjes te houden? In werkelijkheid houdt niemand er echt van om zijn vrije tijd buiten het werk door te brengen met het schoonmaken van vloeren, strijken, afstoffen of afwassen, maar het is een "vuile klus" die iemand zal moeten doen. Met een beetje gezonde samenwerking.

via: Sky TG 24

Een man uit Foggia, in Italië, diende een echtscheidingsverzoek in bij de rechter omdat zijn vrouw volgens zijn getuigenis voortdurend de verplichting tot samenwerking binnen het gezin heeft geschonden; in dit geval, volgens de woorden van haar boze echtgenoot, "wast ze niet, strijkt ze niet, en kookt ze niet ondanks dat ze geen baan had".

Een verzoek tot echtscheiding met tenlastelegging dat de rechter in Foggia echter niet gunstig aanvaardde ter verdediging van de echtgenoot; volgens de woorden van de rechtbank van het tribunaal is het bewijs ten gunste van de man en tegen de vrouw te algemeen om een ​​echt geval van overtreding van de verplichting tot samenwerking in het gezin te kunnen vormen, aangezien later uit de onderzoeken naar voren kwam dat de man zelf, naast het zorgen voor de boodschappen, niet substantieel heeft meegewerkt aan het huishouden…

De rechter benadrukte in feite dat zowel de man als de vrouw in gelijke mate moeten bijdragen aan de behoeften van het door hen gecreëerde gezin en, "het is niet de bedoeling dat alle taken van de zorg voor het huis en de kinderen bij een echtgenoot worden gelegd, aangezien beide dezelfde taken moeten uitoefenen, en dit ook in het geval dat slechts een van hen werkt, aangezien een situatie van onderwerping van de ander aan het verrichten van werk van louter huishoudelijke zorg niet toelaatbaar zou zijn, waartoe ook de kinderen verplicht zijn, met het oog op een verantwoordelijke opvoeding."

Kortom, het lijkt erop dat deze echtgenoot ondanks het verzoek tot echtscheiding van de regen in de drup is gevallen; hopelijk probeert hij de volgende keer ook wat in huis te doen, ondanks de moeilijkheden met zijn vrouw. Het huis is tenslotte een gedeelde plek!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt