Ze wil haar vierde kind ter wereld brengen via livestream om £10.000 te verdienen

Janine

29 Mei 2021

Ze wil haar vierde kind ter wereld brengen via livestream om £10.000 te verdienen
Advertisement

Tegenwoordig zijn we gewend om absurde verhalen te lezen en te horen waarvan we niet eens dachten dat ze bestonden of de mogelijkheid dat deze in het dagelijks leven zouden plaatsvinden. Toch hebben de nieuwe digitale wereld, de komst van internet en de mogelijkheid om “gedeeltes” van ons dagelijks leven op sociale netwerken te delen en te publiceren, de toegang tot ons leven van afbeeldingen, video's van welke aard dan ook vergemakkelijkt. We kunnen wel zeggen dat we nergens meer door verrast worden.

via The Daily Star

Advertisement

Net zoals we niet verrast zouden moeten zijn door de keuze van dit Britse model en influencer, die een absurde ophef veroorzaakte in de publieke opinie. Haar naam is Carla Bellucci en ze kondigde op haar sociale kanalen aan dat ze voor de vierde keer zwanger was; en tot nu toe niets vreemds. Wat gebruikers in zekere zin verontwaardigd maakte, was de aankondiging dat ze het bedrag van 10.000 pond zou accepteren als ze haar vierde kind live op internet zou kunnen baren.

Een standpunt dat niet verwonderlijk is, aangezien Carla Bellucci niet alleen haar afbeeldingen op haar Instagram-account publiceert, maar ook lid is van de site OnlyFans, waar ze sensuele en “ongeklede” afbeeldingen van haar lichaam en haar buik publiceert, waarmee ze geld verdient: op die manier verdiende dit model en influencer meer dan £40.000!

Carla Bellucci accepteerde het verzoek van een van haar volgers op OnlyFans om live op internet te kunnen bevallen, waarmee ze 10.000 pond verdiende: "Ik kreeg 10.000 pond aangeboden door een van mijn OnlyFans om mijn bevalling live te streamen - en weet je, waarom niet? Ik geef mijn fans de kans om mijn bevalling live te streamen voor £10.000; ik bedoel, mensen bevallen tegenover iedereen in dat tv-programma waarvan ik de naam niet meer weet dus ik zie het verschil niet. Ik weet zeker dat ze er niet eens voor worden betaald!"

Een uitspraak die meteen voor ophef zorgde en die de publieke opinie letterlijk verdeelde: is het juist om een van de belangrijkste momenten in het leven van een moeder live uit te zenden en tegelijkertijd geld te verdienen?

Wat vind je van de twijfelachtige keuze van deze moeder en influencer?

Advertisement