Moeder verbiedt haar zoon om met zijn beste vriend te spelen omdat "hij twee vaders heeft" - BekijkDezeVideo.nl
x
Moeder verbiedt haar zoon om met zijn…
Ze adopteren 3 broers en zussen, maar ontdekken dat er een vierde is: de buurvrouw verwelkomt hem in haar huis om ze allemaal samen te laten wonen Dit stel slaagde erin hun dochter aan het potje te laten wennen vanaf dat ze nog maar twee weken oud was

Moeder verbiedt haar zoon om met zijn beste vriend te spelen omdat "hij twee vaders heeft"

21 Mei 2021 • Door Janine
4.882
Advertisement

Soms merken ouders niet dat ze te streng zijn voor hun kinderen. Natuurlijk doen ze het om ze te beschermen, op te voeden, te leren op de wereld te zijn en potentiële gevaren te vermijden, maar er zijn gevallen waarin meer schade en wrijving met mama en papa kan worden veroorzaakt dan goed te doen. Neem bijvoorbeeld het ongelooflijke geval dat we je vandaag willen vertellen, waarin twee vaders de hoofdrolspeler waren, een iets te strenge moeder en een ongelovig en verdrietig kind…


Een anonieme gebruiker op Reddit vertelde over zijn onaangename ervaring met een familie die misschien te weinig tolerant was. De man, die met zijn man en een geadopteerd kind woont, zei dat zijn zoon erg verdrietig was toen hij ontdekte dat zijn beste vriend, zijn buurjongen, op aanraden van zijn vader niet meer met hem kon spelen omdat zijn moeder vooroordelen had jegens hen en niet de "levensstijl" deelde van hun gezin. Simpel gezegd, deze moeder keurde het niet goed dat haar zoon omging met een kind dat met twee vaders woonde.

Natuurlijk waren zowel de zoon van het LGBT-stel als zijn vriend erg verdrietig dat ze elkaar niet meer konden zien, totdat er een verhitte confrontatie was tussen de man en de moeder van het vriendje van zijn zoon.

De vrouw had tegen hem herhaald dat ze de levensstijl van hun gezin niet accepteerde en dat als haar zoon zou blijven omgaan met hun zoon, ze hem de homoseksualiteit zouden bijbrengen en “hem uit de genade van God zou verwijderen”. Woorden vol vooroordelen dat de man die het verhaal vertelde zwart op wit wilde zetten op Reddit, om andere gebruikers om advies te vragen of hij de slechte vader was die er de voorkeur aan gaf zijn zoon niet met zijn buurjongen te laten spelen, of dat het de moeder was van het kind, die verkeerd handelde.

De meeste gebruikers kozen duidelijk de kant van de twee vaders en veroordeelden de woorden van de moeder die te streng en misschien een beetje te onverdraagzaam was, die dankzij haar acties vrijwillig twee kinderen uit elkaar haalde die alleen maar samen wilden spelen als twee goede vrienden.

Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt