"Ik ben met een vrouw getrouwd en daarom kwam er niemand op mijn bruiloft": de uitbarsting van een teleurgestelde vrouw - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik ben met een vrouw getrouwd en daarom…
Dit 5-jarige meisje gaat elke dag met haar blinde vader op de plantages werken Deze verpleegsters maken schattige gehaakte octopussen om premature en ernstig zieke baby's te helpen

"Ik ben met een vrouw getrouwd en daarom kwam er niemand op mijn bruiloft": de uitbarsting van een teleurgestelde vrouw

24 Oktober 2021 • Door Janine
8.918
Advertisement

Liefde is een gevoel dat geen barrières en obstakels kent, net zoals het geen voorkeuren kent; maar al te vaak accepteert onze samenleving, die in de loop van de tijd is geëvolueerd en steeds meer afstand neemt van achterhaalde tradities en overtuigingen, geen liefde tussen twee vrouwen of tussen twee mannen omdat het door velen wordt beschouwd als “onnatuurlijk”. Hoewel dit alles helemaal niet waar is, gaat de strijd voor gelijkheid van rechten ook op dit gebied onverschrokken door, ook vandaag de dag en in de meest uiteenlopende situaties en contexten van het leven. Fernanda Mesquita weet er alles van.


Deze Braziliaanse vrouw wilde haar trieste levenservaring in haar eigen woorden vertellen, toen ze besloot te trouwen met de vrouw van haar leven, Lorrany Figueiredo; toen ze aan iedereen aankondigden dat ze officieel wilden trouwen, kwam bijna niemand van haar familie opdagen voor hun bruiloft. Dit is wat Fernanda aan Marie Claire vertelde: "Op 17 januari 2019 veranderde mijn leven volledig. Online ontmoette ik Lorrany, de liefde van mijn leven, zij was de eerste politieagente in de staat Rio de Janeiro die met een vrouw, Lidiane, was getrouwd. De twee had een drieling via kunstmatige inseminatie. Onze eerste ontmoeting vond plaats op 22 januari 2019. We zijn allebei onlangs gescheiden en ik ging door een zeer moeilijke tijd en ik stuurde haar een bericht om hulp om uit de depressie te komen. Ze moedigde me aan om weer lief te hebben, niet op te geven en gelukkig te zijn als nooit tevoren. Zonder mijn foto te zien, nodigde ze me uit om naar de film te gaan en daarna naar het strand. Dit alles om me te helpen weg te komen van al dat verdriet. En het was liefde op het eerste gezicht."

"De derde dag was ik bij haar thuis en ze wilde niet meer dat ik wegging. Diezelfde dag vroeg ze me al om met haar te trouwen. Ze zei dat we meteen al mijn spullen zouden ophalen bij het huis van mijn oma, waar ik na de scheiding woonde, en dat ik voor altijd bij haar zou zijn gebleven. Op 17 april 2021, na twee jaar en twee maanden samen, besloten we ons huwelijk te formaliseren. We trouwden als in een sprookje als twee koninginnen. We huurden een prachtige balzaal, en een deel van de onkosten werd betaald op de creditcard van Lidiane, de ex-vrouw van Lorrany. Ze is een goede vriendin van ons en heeft toegezegd ons hier mee te helpen."

Maar een onaangename verrassing stond op het punt een domper op de vreugde van Fernanda en Lorrany te zetten…

Advertisement

"We nodigden alleen onze families en degenen die het dichtst bij ons staan ​​uit. Onze verbintenis was burgerlijk en religieus. Hoewel ik uit een zeer gecompliceerd gezin kom, dacht ik dat ze op de gelukkigste dag van mijn leven, mijn trouwdag, daar met mij hadden kunnen zijn. Ik nodigde mijn moeder, mijn vader, mijn broers, grootmoeder, nicht, neven en ooms en tantes uit. Maar tot mijn totale verbazing, verdriet en teleurstelling kwam geen van hen. Een paar dagen eerder had ik mijn vader gevraagd om me te vergezellen naar de kerk. Hij gaf me nooit een antwoord. Ik had niemand in mijn familie om me naar het altaar te brengen, noch om als herinnering in het fotoalbum te bewaren. Het was de gelukkigste dag van mijn leven en tegelijkertijd de meest droevige en het meest teleurstellende. Ik werd getroost door mijn schoonmoeder, die me omhelsde en met me huilde."

Maar ondanks het verdriet heeft Fernanda besloten om altijd de positieve kant te zien: "Ik ben de hele familie van mijn vrouw dankbaar voor alle genegenheid en acceptatie. Ik bedank Lidiane ook dat ze me prachtige kinderen heeft gegeven en ik bedank mijn vrouw voor het prachtige gezin dat ik nooit heb gehad, om me met liefde te vervullen zodat ik nooit de wil om te winnen zal missen. Ze gaf me een nieuwe kans om te weten wat ware liefde is, hoe het is om een ​​hechte familie te hebben, zo een die accepteren om voor altijd samen te leven. Met haar heb ik geleerd om moedig te vechten, zodat geen enkele leegte me kan laten lijden en groter kan zijn dan alle liefde die in mij is."

We wensen Fernanda en Lorrany ondanks alles een leven vol liefde en veel voldoening toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt